اطلاعیه شماره ۴۹ سپاه؛

هشدار سپاه به مردم کشورهای منطقه برای فاصله‌گرفتن از محل‌های اقامت پوششی نظامیان آمریکایی

سپاه پاسداران خطاب به مردم کشورهای محل استقرار پایگاه‌های آمریکا در منطقه اعلام کرد که با فوریت تا شعاع ۵۰۰ متر از اماکن محل‌های اقامت پوششی و مخفی نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید.
کد خبر: ۸۵۰۳۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۰ - 24July 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۴۹ نصر ۲، خطاب به مردم کشورهای محل استقرار پایگاه‌های آمریکا در منطقه اعلام کرد که با فوریت تا شعاع ۵۰۰ متر از اماکن محل‌های اقامت پوششی و مخفی نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید.

هشدار سپاه به مردم کشورهای منطقه برای فاصله‌گرفتن از محل‌های اقامت پوششی و مخفی نظامیان آمریکایی

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسم اللّه قاصم الجبارین 
قاتلوهم حتی لاتکون فتنه 

مردم شریف کشور‌های محل استقرار پایگاه‌های آمریکایی در منطقه؛

رژیم کودک‌کش آمریکا پنج ماه پیش بدون دلیل منطقی و توجیه قانونی با به شهادت‌رساندن برجسته‌ترین دانشمند دینی و رهبر سیاسی جهان و همزمان به شهادت رساندن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز معصوم، جنگ تجاوزکارانه‌ای را علیه ما آغاز کرد.

ایران بعد از ۴۰ روز جنگ پیروزمندانه در حالی که می‌توانست جنگ را با قدرت ادامه دهد، برای بازگشت آرامش به منطقه حاضر شد با نهایت گذشت با چنین جنایتکارانی پشت میز مذاکره بنشیند و تفاهم‌نامه پایان جنگ را امضا کند.

اما ذات جنایتکار و درنده‌خویی ایالات متحده موجب شد از همان روز‌های اول تفاهم، آمریکا درگیری‌ها را از سر گیرد و تعهدات را زیر پا بگذارد و نهایتاً از ۲۱ تیر ماه رسماً تفاهم را ملغی و جنگ را از سر گیرد.

با گذشت ۱۳ روز از ازسرگیری جنگ، آثار شکست مجدد آمریکا ظاهر شد و دشمن فهمید با عملیات جنگی نمی‌تواند بر نیروی مسلح ما غلبه کند؛ اما برای خروج از بن‌بست به جای عقب نشینی به ارتکاب جنایت جنگی متوسل شد و پل‌ها، اسکله‌های صیادی، قایق‌ها و لنج‌های مردم، خودرو‌های عبوری و راه آهن را هدف قرارداد و غیرنظامیان را به شهادت رساند تا جایی که در روز گذشته با کشته و مجروح‌کردن زائران اربعین حسینی در مرز عراق جنایت را به اوج رساند و ماهیت یزیدی خود را آشکارتر کرد.

از آنجا که در صورت استمرار چنین جنایاتی دستور کار ما قصاص جنایتکاران خواهد بود، بسیاری از افسران و نظامیان ارتش متجاوز آمریکا از ترس آتش رزمندگان اسلام پایگاه‌های خود را ترک کرده و ساختمان‌هایی در شهر‌ها را محل هدایت جنایات خود قرار دادند، به عموم مردم کشور‌هایی که محل استقرار نظامیان آمریکایی هستند، هشدار می‌دهیم با فوریت تا شعاع ۵۰۰ متر از اماکن محل‌های اقامت پوششی و مخفی نظامیان آمریکایی فاصله بگیرند تا در امان باشند.

مردم همچنین می‌توانند محل‌های جدید جابجایی نظامیان اشغالگر آمریکایی را به حساب رسمی روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تلگرام به نشانی @sepahnewsiradmin و یا بخش «تماس با ما» در پایگاه اطلاع رسانی sepahnews.ir اطلاع دهند.

«إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»

انتهای پیام/ 200

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار