سخن‌گاه‌های نمازجمعه به محلی برای خونخواهی امام شهید تبدیل خواهد شد

خطیب جمعه چناران گفت: تمام تریبون‌ها یا سخن‌گاه‌های نمازجمعه به محلی برای خونخواهی قائد شهید امت تبدیل خواهد شد و نخستین خواسته ملت ایران، قصاص سخت جنایتکارانی است که به مقدسات اسلام و شهدای مظلوم اهانت کردند.
کد خبر: ۸۵۰۴۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۶ - 24July 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «محمد بختیاری» امام‌جمعه چناران در ابتدای خطبه‌های این هفته نمازجمعه چناران به تبیین جایگاه تقوا در دستیابی به هدایت پرداخت و اظهار داشت: تقوا؛ منبع بصیرت است و انسان مؤمن در مسیر تهذیب به نور الهی بینا می‌شود.

خطیب جمعه چناران

امام‌جمعه چناران با الگوپذیری از شخصیت عمار یاسر ویژگی‌های این یار پیشگام اسلام ناب را در ملت ایران یافت و در ادامه بیان کرد: ملت ایران که در ولایت‌مداری پیشگام است و میراث‌دار ثبات قدم و حق‌مداری عمار است چراکه وقتی ملتی که با فطرت الهی و روحیه شهیدپروری، در برابر استکبار ایستادگی می‌کند دشمنانی جز یهود و مشرکان نخواهد داشت.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اهمیت اقامه فریضه نمازجمعه در ایران، این عبادت را قلب تپنده نظام اجتماعی نامید و خاطرنشان کرد: نمازجمعه یک رزمایش سیاسی و عبادی برای بازسازی روحیه است و به عنوان یک چتر حمایتی؛ فضای مطالبه‌گری، نقد سازنده و شبکه‌‌سازی اجتماعی را برای مردم، به‌ ویژه جوانان، فراهم می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بختیاری با یادآوری نقش تبیین‌گری آیت‌الله‌العظمی «سید علی حسینی خامنه‌ای» رهبر شهید انقلاب اسلامی در نمازجمعه‌های تهران؛ بر اهمیت تداوم این مسیر در راستای بصیرت‌افزایی جامعه تأکید کرد.

خطیب جمعه چناران همچنین با اشاره به دیدارهای رهبر شهید انقلاب اسلامی با ائمه جمعه کشور در طول سال‌های مختلف گفت: از سال ۱۳۶۹تا به امروز؛ جایگاه امام‌جمعه از مسئول انقلاب بودن به سخنگوی انقلاب شدن، تحول و تغییر یافته است. از امروز؛ تمام تریبون‌ها یا سخن‌گاه‌های نمازجمعه به محلی برای خونخواهی قائد شهید امت تبدیل خواهد شد و نخستین خواسته ملت ایران، قصاص سخت جنایتکارانی است که به مقدسات اسلام و شهدای مظلوم اهانت کردند.

وی در پایان سخنان خود با هشدار نسبت به رویه‌ فریبکارانه دشمن بر علیه ملت ایران، بر حفظ و تداوم حضور در خیابان‌‌ها بر حسب دستور آیت‌الله «سید مجتبی حسینی خامنه‌ای» رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کرد و افزود: ما با دشمنان صلح نداریم و تنها راه نجات کشور، وحدت و انسجام تحت ولایت فقیه است تا با استقامت و اعتماد نکردن به شیاطین، آخرین میخ‌ها را بر تابوت‌شان بکوبیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار