توصیه پلیس به مشمولان سربازی برای صدور مجوز خروج از کشور برای اربعین

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا گفت: مشمولان غیرغایبی که مشتاق به شرکت در مراسم اربعین حسینی هستند بعد از اطمینان از صدورمجوز خروج از کشور و دریافت گذرنامه به پایانه های مرزی مراجعه کنند.
کد خبر: ۸۵۰۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۸ - 25July 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار «رحمان علیدوست» رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اظهار داشت: تا کنون بیش از ۹۳ هزار مجوز خروج از کشور برای مشمولان غیر غایب جهت زیارت عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی توسط وظیفه عمومی صادر شده است. 

پلیس

وی گفت: مشمولان غیرغایبی که مشتاق به شرکت در مراسم اربعین حسینی هستند، می بایست قبل از عزیمت به پایانه‌های مرزی، نسبت به دریافت مجوز خروج از کشور از طریق سامانه سخا به نشانی sakha.epolice.ir اقدام و پس از اطمینان از صدور مجوز خروج از کشور و دریافت گذرنامه به پایانه‌های مرزی شلمچه، چذابه، تمرچین، باشماق، مهران و خسروی مراجعه کنند.

سردار علیدوست عنوان کرد: صدور مجوز خروج از کشور بدون نیاز به پرداخت وثیقه ویژه اربعین حسینی حداکثر تا تاریخ ۲۲ مرداد می‌باشد و بعداز تاریخ مذکور می بایست نسبت به پرداخت وثیقه اقدام شود.

این مقام مسئول افزود: از آنجا که دانش آموزان مشمولی که به سن ۱۸ سال تمام رسیده‌اند، برای دریافت مجوز خروج از کشور می‌بایست دارای معافیت تحصیلی باشند، لذا ضروری است مشمولان قبل از درخواست مجوز خروج از کشور، از طریق سامانه سخا از فعال بودن معافیت تحصیلی خود اطمینان حاصل کنند، همچنین مشمولان متولد سال ۱۳۸۷ نیاز به اخذ مجوز از سازمان وظیفه عمومی ندارند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق کانال سازمان در پیام رسان‌های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار