انصارالله: باب‌المندب کاملا به روی کشتی‌های سعودی بسته است

محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تصریح کرد که تنگه باب‌المندب کاملا به روی کشتی‌های سعودی بسته شده است.
کد خبر: ۸۵۰۹۳۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۱ - 26July 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، البخیتی به شبکه المنار گفت به نفع آمریکا نیست که همراه با عربستان در تجاوز به یمن درگیر شود.

محمد البخیتی

وی افزود: اگر آمریکا در جنگ علیه یمن مشارکت کند، این امر به ما فرصت خواهد داد که آن را هدف قرار دهیم.

این مسئول انصارالله تاکید کرد:ما به هرگونه تشدید تنش، با تشدید تنش پاسخ خواهیم داد و کشور‌های محور مقاومت نیز برای مقابله با رژیم صهیونیستی حاضر هستند.

در همین ارتباط، شبکه المیادین به نقل از منبعی ویژه خبر داد که نیرو‌های مسلح یمن طی ۴۸ ساعت گذشته، ۳ نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌اند.

این منبع افزود: تعداد کشتی‌های سعودی که از دوشنبه گذشته تا امروز یکشنبه بازگشته‌اند و اجازه عبور به آنها داده نشده، به ۱۶ فروند رسیده است.

 وی گفت که از زمان اعمال محاصره یمن، تاکنون هیچ کشتی نفتی سعودی، نه در مسیر رفت و نه در مسیر بازگشت، از باب‌المندب عبور نکرده است.

 المیادین به نقل از منبع مذکور تصریح کرد که تصمیم ممنوعیت عبور کشتی‌های سعودی همچنان پابرجاست و نیرو‌های مسلح یمن به هیچ کشتی اجازه عبور نخواهند داد.

انتهای پیام/955

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار