کشف ۱۰ میلیاردی احشام قاچاق در مازندران
به گزارش دفاعپرس از مازندران، سرهنگ «علی داداش تبار» رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اجرای طرح تشديد مقابله با قاچاق کالا با محوريت پيشگيری از قاچاق دام و احشام، به همين منظور در اجرای طرح استانی مبارزه با قاچاق و خروج غيرمجاز دام زنده در دستور کار کارشناسان اداره اطلاعات و عمليات قرار گرفت.

وی افزود: در اجرای اين ماموريت، ماموران اداره اطلاعات و عمليات پليس امنيت اقتصادی در شرق مازندران، يک خودرو نيسان حامل احشام زنده را که از مبدا استان گلستان به سمت استان مازندران و بدون مجوز از دامپزشکی در حال حرکت بود را شناسایی و نسبت به توقيف خودرو اقدام کردند.
رئيس پليس امنيت اقتصادی استان مازندران با اشاره به کشف سه راس دام قاچاق فاقد مجوز حمل از خودروی مورد نظر گفت: کارشناسان مربوطه ارزش احشام قاچاق را بالغ بر ۱۰ ميليارد ريال اعلام کردند و راننده خودرو پس از تشکيل پرونده به مرجع قضايی معرفی شد.
سرهنگ داداش تبار در خاتمه از هموطنان درخواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه جرايم اقتصادی و قاچاق کالا، موضوع را به مرکز فوريت هاي پليسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام/
