بازدید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی از مؤسسه صنایع فرهنگی «خلاق ملک»

حسین مسگرانی با حضور در مؤسسه تک‌منظوره صنایع فرهنگی «خلاق ملک» از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد.
کد خبر: ۸۵۱۷۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۰ - 30July 2026
به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حسین مسگرانی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، با حضور در مؤسسه تک‌منظوره صنایع فرهنگی «خلاق ملک» از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد.
 
1
 
وی در این بازدید که با هدف آشنایی با ظرفیت‌های تولیدی و خلاقانه این مجموعه انجام شد، از نزدیک در جریان روند طراحی، تولید و عرضه محصولات صنایع فرهنگی و خلاق قرار گرفت و از فعالیت‌های این مؤسسه در حوزه تولید سوغات فرهنگی ویژه زائران بارگاه منور حضرت امام رضا (ع) بازدید کرد.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت توسعه صنایع فرهنگی اظهار داشت: فعالیت مجموعه‌هایی مانند خلاق ملک نشان‌دهنده ظرفیت بالای بخش خصوصی در تولید محصولات فرهنگی متناسب با هویت دینی و رضوی است. جای بسی خرسندی است که در شهر مقدس مشهد، مجموعه‌ای با نگاه خلاقانه، سوغات زائر را با کیفیت و هویت فرهنگی تولید و عرضه می‌کند.
 
مسگرانی با تأکید بر نقش صنایع فرهنگی در توسعه اقتصاد فرهنگ افزود: حمایت از فعالان این حوزه، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده فرهنگی، می‌تواند در تقویت اشتغال، رونق تولید و معرفی هرچه بهتر فرهنگ رضوی به زائران و مجاوران مؤثر باشد.
 
در پایان این بازدید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ضمن گفت‌و‌گو با مدیران مجموعه، بر حمایت از ایده‌های نوآورانه و توسعه فعالیت‌های صنایع فرهنگی و خلاق در استان تأکید کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار