برپایی «پیاده‌روی دلدادگان اربعین» در ۳۹ نقطه استان سمنان با مشارکت ۵۰۰ موکب مردمی

مدیرکل تبلیغات اسلامی سمنان از برگزاری آیین پیاده‌روی دلدادگان اربعین حسینی با شعار محوری «مِثلی لا یُبایِعُ مِثلَه» در ۳۹ نقطه شهری و روستایی استان خبر داد و اعلام کرد: این مراسم با هدف خون‌خواهی حضرت سیدالشهدا (ع) و با همت ۵۰۰ موکب مردمی برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۵۲۳۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۸ - 02August 2026

حجت‌الاسلام‌ «علیرضا قنبری» مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان در گفت وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در سمنان، با اشاره به برنامه‌ریزی گسترده برای برگزاری پیاده‌روی «دلدادگان اربعین حسینی» در استان اظهار داشت: همزمان با روز اربعین حسینی، این اجتماع بزرگ مردمی در ۳۹ نقطه استان شامل ۱۸ نقطه شهری و ۲۱ نقطه روستایی برگزار می‌شود و مردم مؤمن و عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در این حرکت معنوی، بار دیگر ارادت و وفاداری خود را به مکتب عاشورا به نمایش خواهند گذاشت.

س

وی با بیان اینکه امسال مراسم دلدادگان اربعین با رویکرد خون‌خواهی حضرت سیدالشهدا (ع) برگزار می‌شود، افزود: شعار محوری این اجتماع «مِثلی لا یُبایِعُ مِثلَه» است؛ شعاری برخاسته از پیام جاودان نهضت عاشورا که بر عزت، مقاومت، استکبارستیزی و عدم سازش با جبهه باطل تأکید دارد و امروز نیز الهام‌بخش ملت‌های آزادی‌خواه جهان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان ادامه داد: رنگ مشترک تمامی برنامه‌های پیاده‌روی دلدادگان اربعین امسال سرخ انتخاب شده است؛ رنگی که نماد خون مطهر شهدای کربلا، استمرار راه عاشورا و پیام ماندگار خون‌خواهی سیدالشهدا (ع) به شمار می‌رود.

قنبری با اشاره به آیه محوری این مراسم تصریح کرد: آیه شریفه «قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ» (آیه ۴۶ سوره مبارکه سبأ)، پیام اصلی این حرکت عظیم مردمی است؛ آیه‌ای که جامعه اسلامی را به قیام خالصانه برای خدا، چه به صورت فردی و چه جمعی، دعوت می‌کند و حقیقت نهضت حسینی را در امتداد مسیر اربعین تبیین می‌سازد.

وی از مشارکت بیش از ۵۰۰ موکب فرهنگی، خدماتی و پذیرایی در این مراسم خبر داد و گفت: این مواکب با حضور نیروهای مردمی، هیئات مذهبی، تشکل‌های دینی و گروه‌های جهادی، خدمات متنوعی را به شرکت‌کنندگان ارائه خواهند کرد و جلوه‌ای از همدلی، خدمت‌رسانی و فرهنگ میزبانی اربعین را به نمایش می‌گذارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان درباره مسیرهای شاخص این پیاده‌روی در استان نیز گفت: در سمنان، مراسم از میدان امیرالمؤمنین (ع) به سمت مصلای امیرالمؤمنین (ع) برگزار می‌شود و در پایان، نماز جماعت ظهر و عصر و قرائت زیارت اربعین در مصلی اقامه خواهد شد.

وی افزود: در شاهرود، مسیر پیاده‌روی از سه‌راهی مجن به سمت آستان مقدس امامزاده ابوالقاسم (ع) بسطام خواهد بود. در دامغان نیز عزاداران از گلزار شهدای گمنام پارک دانشجو به سمت آستان مقدس امامزادگان محمد و جعفر (ع) حرکت خواهند کرد و در گرمسار نیز این مراسم از مزار شهدا به سمت امامزاده اسماعیل (ع) برگزار می‌شود.

قنبری در پایان با دعوت از عموم مردم استان برای حضور در این اجتماع عظیم معنوی اظهار داشت: پیاده‌روی دلدادگان اربعین، تنها یک حرکت آیینی نیست، بلکه نمایش وحدت، بصیرت، مقاومت و تجدید میثاق با آرمان‌های حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و جبهه حق است و امید می‌رود امسال نیز با حضور گسترده مردم، شاهد خلق جلوه‌ای باشکوه از فرهنگ عاشورا در سراسر استان سمنان باشیم.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار