فعالیت ۱۰۰۰ اتوبوس در مرز شلمچه برای جابجایی زائران

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان گفت: مرز‌های استان خوزستان به ویژه مرز شلمچه، آمادگی کامل برای موج برگشت زائران را دارند و تمامی تمهیدات لازم برای تسهیل تردد آنان اندیشیده شده است.
کد خبر: ۸۵۲۵۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۲ - 03August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، «ولی‌الله حیاتی» معاون امنیتی، انتظامی استانداری خوزستان، امروز در جلسه قرارگاه اربعین حسینی که در مرز شلمچه برگزار شد، اظهار داشت: بیش از ۵۰ درصد زائران اربعین حسینی تاکنون به کشور بازگشته‌اند و روند بازگشت سایر زائران نیز به خوبی در حال انجام است.

اربعین حسینی

وی افزود: مرزهای استان خوزستان به ویژه مرز شلمچه، آمادگی کامل برای موج برگشت زائران را دارند و تمامی تمهیدات لازم برای تسهیل تردد آنان اندیشیده شده است.

حیاتی با اشاره به ظرفیت حمل و نقل عمومی در مرز شلمچه تأکید کرد: یک هزار دستگاه اتوبوس برای جابجایی زائران از مرز شلمچه به عمق کشور آماده‌سازی شده و خدمات رسانی به زائران بدون وقفه ادامه دارد.

معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان در پایان اظهار داشت: همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی با هماهنگی کامل در مرزهای استان مستقر هستند تا زمینه بازگشت ایمن و آسان زائران را فراهم کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار