توقیف موتور کراس‌های ۲۰ میلیاردی قاچاق در عباس آباد

جانشین فرماندهی انتظامی استان مازندران از کشف دو دستگاه موتور کراس قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در شهرستان عباس آباد خبر داد.
کد خبر: ۸۵۲۶۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۱ - 03August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «صمد کلاگر» جانشین فرماندهی انتظامی استان مازندران امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران با بیان اینکه قاچاق کالا یکی از مهمترین عوامل ایجاد مشکلات اقتصادی و افزایش مشاغل کاذب در جامعه محسوب می‌شود، اظهار داشت: مبارزه با قاچاق کالا و ارز و برخورد با جرایم اقتصادی، گامی موثر در حمایت از تولید داخلی و سرمایه‌گذاران است.

توقیف موتور کراس‌های ۲۰ میلیاردی قاچاق در عباس آباد

وی در ادامه گفت: مأموران یگان امداد شهرستان عباس آباد موفق شدند دو دستگاه موتور کراس قاچاق فاقد پلاک و مدارک رادر حال تردد در سطح شهر توقیف کردند.

جانشین فرماندهی انتظامی مازندران، تأکید کرد: ارزش موتورسیکلت‌های کشف شده را بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت متهمان پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

سرهنگ کلاگر در پایان با اشاره به این که مبارزه با قاچاق کالا اقدامی برای حفظ و استقرار امنیت کشور است از مردم خواست: برای حمایت از تولید ملی و اشتغال جوانان جامعه در مبارزه با قاچاق کالا و ارز با پلیس همکاری کرده و هرگونه اخبار و اطلاعاتی در این زمینه را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها