شمسایی: افتخار واقعی، خدمت در مسیر سیدالشهدا(ع) است
سرمربی تیم ملی فوتسال گفت: همه افتخارات و موفقیتهای ورزشی روزی به پایان میرسد، اما آنچه برای همیشه باقی میماند، راه و نام امام حسین (ع) است.
وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال در حاشیه مراسم پیادهروی اربعین حسینی در گفتوگو با خبرنگار جامعه دفاعپرس، با بیان اینکه هر سال حضور در این مسیر را نعمتی بزرگ از سوی خداوند میداند، اظهار داشت: از خداوند متعال بسیار شاکرم که این توفیق را نصیبم کرده تا بار دیگر در مسیر اربعین قدم بردارم. آرزو میکنم تا هر زمانی که خداوند برای عمرم مقدر کرده، این روزها با اربعین و زیارت حضرت سیدالشهدا (ع) همراه باشد.

وی با اشاره به سختیهای سفر اربعین افزود: سختیهای این مسیر تنها برای رسیدن به اینجاست، اما وقتی وارد این فضای معنوی میشوی، همه چیز سرشار از زیبایی، عشق و آرامش است.
شمسایی عنوان کرد: اگر امروز در این مسیر حضور داریم، تنها به این دلیل است که امام حسین (ع) نام ما را نوشته و ما را طلبیده است.
سرمربی تیم ملی فوتسال با بیان اینکه حال و هوای اربعین هر سال برایش عمیقتر از گذشته میشود، گفت: حس و حالم نسبت به سالهای قبل قویتر و محکمتر شده است. عشق مردم، موکبها، عمودها و دلدادگی زائران چیزی نیست که بتوان آن را با کلمات توصیف کرد؛ باید در این مسیر حضور داشت تا این احساس را درک کرد.
وی با اشاره به اینکه در این سفر بسیاری از افرادی التماس دعا داشتند تصریح کرد: افراد زیادی از ما خواستند که هنگام زیارت، آنها را هم دعا کنیم. ما نیز خیر و صلاح همه عزیزان را به حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و ائمه اطهار (ع) سپردیم و از خداوند خواستیم حاجت همه حاجتمندان را روا کند.
شمسایی با تأکید بر ماندگاری فرهنگ عاشورا خاطرنشان کرد: همه افتخارات و موفقیتهای ورزشی روزی به پایان میرسد، اما آنچه برای همیشه باقی میماند، راه و نام امام حسین (ع) است؛ راهی که پس از بیش از ۱۴۰۰ سال، هر سال باشکوهتر، عزتمندتر و پرشورتر از گذشته ادامه دارد و میلیونها عاشق را از سراسر جهان گرد هم میآورد.
انتهای پیام/ 261
لینک کپی شد
نظر شما
