شهباز شریف به ریاض سفر می‌کند

نخست‌وزیر پاکستان قرار است این هفته در راس هیأتی بلندپایه برای دیدار با مقام‌های عربستان، به عربستان سفر کند.
کد خبر: ۸۵۲۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۴ - 05August 2026

به گزارش گروه بین‌‌الملل دفاع‌پرس به گزارش رسانه‌های پاکستانی، نخست‌وزیر این کشور «شهباز شریف» برای انجام گفت‌و‌گو‌های سطح‌بالا با مقام‌های ارشد عربستان، این هفته در سفری دو روزه، راهی این کشور می‌شود.

شهباز شریف

محور این گفت‌وگوها، تحولات منطقه، روابط دوجانبه و آینده پیمان دفاع راهبردی پاکستان و عربستان خواهد بود.

طبق گزارش‌ها، این سفر احتمالاً پنجشنبه یا جمعه انجام می‌شود و شامل دیدار «شهباز شریف» با «محمد بن‌سلمان»، ولی‌عهد عربستان، خواهد بود. 

سفر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا در شرایطی انجام می‌شود که به دلیل تداوم تجاوزات واشنگتن علیه ایران، شرایط منطقه همچنان ملتهب و تنگه هرمز بسته است.

در روز‌های اخیر، مذاکراتی بین ایران و عمان درباره تنگه هرمز برگزار شده و مقام‌های آمریکایی مدعی‌اند که توافقی درباره بازگشایی این باریکه راهبردی در شرف دستیابی است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار