کشف محموله ۱۰۰ میلیارد ریالی مکمل سوخت قاچاق در لرستان

جانشین فرمانده انتظامی لرستان گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان موفق به کشف ۶ هزار و ۸۸۸ عدد مکمل سوخت خارجی قاچاق (اکتان) به ارزش تقریبی ۱۰۰ میلیارد ریال شدند.
کد خبر: ۸۵۲۹۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۱ - 05August 2026
به گزارش  دفاع‌پرس از لرستان، سرهنگ «فرهاد ابدال چگنی» جانشین فرمانده انتظامی لرستان در گفت و گوی رسانه‌ای اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی حین کنترل خودرو‌های عبوری، به یک دستگاه کامیونت مشکوک، با هماهنگی قضایی، خودرو متوقف و مورد بازرسی دقیق قرار گرفت.
 
پلیس
وی خاطرنشان کرد: در بازرسی‌های انجام شده، بیش از ۶ هزار و ۸۸۸ عدد مکمل سوخت خارجی فاقد مجوز از نوع اکتان کشف، که در پی این عملیات، خودروی مذکور توقیف و راننده آن جهت طی مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح معرفی شد.
 
سرهنگ ابدال چگنی با اشاره به اینکه برآورد کارشناسان از ارزش ریالی مکمل‌های سوخت کشف شده، بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال است تصریح کرد: پلیس با قاطعیت و با برخورد قانونی تمام‌عیار، با هرگونه تلاش برای قاچاق سوخت، توزیع خارج از شبکه و افرادی که با تاراج سرمایه‌های کشور، اقتصاد ملی را هدف قرار می‌دهند، برخورد خواهد کرد.
 
جانشین فرمانده انتظامی لرستان بیان کرد: هموطنان می‌توانند جهت مبارزه با جرم، هرگونه گزارش یا اطلاعات مرتبط با قاچاق کالا و ارز، جرائم گمرکی، قاچاق فرآورده‌های نفتی، اخلال در نظام اقتصادی، زمین‌خواری، فرار مالیاتی، رشوه‌خواری و تخلفات بازار سرمایه را از سراسر کشور از طریق شماره ۳۰۱۰۱۰ به پلیس امنیت اقتصادی ارسال کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار