اعزام ۲۳۰ سفر اربعینی از چهارمحال و بختیاری

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری، از ثبت ۲۳۰ سفر به مرز‌های مهران، شلمچه و چذابه در بازه ۲۵ تیر تا ۱۳ مرداد خبر داد و گفت: طی این مدت ۴۹۸۱ زائر حسینی به عتبات عالیات اعزام شده‌اند.
کد خبر: ۸۵۳۰۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۵ - 05August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از شهرکرد، «حسین مالکی» معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری، امروز با اعلام آمار اعزام زائران اربعین، اظهار کرد: از ۲۵ تیرماه تا پایان روز سیزدهم مردادماه ۱۴۰۵، در مجموع ۲۳۰ سفر برای جابه‌جایی زائران به مرز‌های سه‌گانه انجام شده که حاصل آن انتقال ۴۹۸۱ مسافر بوده است.

عکس

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری، با تفکیک این آمار افزود: مرز مهران با ۱۲۷ سفر اتوبوس و ۲۵۶۲ مسافر، بیشترین سهم را داشته و مرز شلمچه با ۸۴ سفر اتوبوس و ۲۳۲۶ مسافر در رتبه بعدی قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ۱۷ سفر سواری پلاک عمومی با ۶۰ مسافر و ۲ سفر مینی‌بوس با ۳۳ مسافر نیز به مقصد شلمچه و چذابه انجام شده است.

معاون حمل‌ونقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری، در خصوص آمار بازگشت زائران نیز تصریح کرد: تا پایان روز ۱۳ مرداد، ۱۵۰۰ زائر در قالب ۴۴ سفر اتوبوس از مرز‌های مهران و شلمچه به استان بازگشته‌اند که از این تعداد، ۶۶۰ نفر از مهران و ۸۴۰ نفر از شلمچه وارد چهارمحال و بختیاری شده‌اند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار