یک میلیارد و ۶۷۳ میلیون تومان از اموال شرکت‌های تراستی تهاتر و توقیف شد

دادستان تهران با تشریح آخرین اقدامات دستگاه قضایی برای وصول تعهدات ارزی، از تهاتر ۱۶۷۳ میلیارد تومان از اموال شرکت‌های تراستی، وصول چندین میلیون دلار، یورو و درهم و توقیف گسترده اموال منقول و غیرمنقول این شرکت‌ها خبر داد.
کد خبر: ۸۵۳۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۹ - 06August 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، علی صالحی دادستان تهران در تشریح اقدامات انجام‌شده در حوزه اعاده ارز به صورت نقدی اظهار داشت: در یک پرونده ۵۰ میلیون دلار، در پرونده‌ای دیگر ۵۵ میلیون یورو و در پرونده سوم نیز ۵۳ میلیون درهم وصول شده است.

دادستان تهران

وی با اشاره به حجم گسترده اموال توقیف‌شده، جزئیات آن را به شرح زیر افزود: ۸۶ دستگاه خودروی لوکس، ۱۸۷ قطعه زمین به متراژ یک میلیون و ۸۶۸ هزار متر مربع، ۸۶ واحد آپارتمان در شهر‌های مختلف، چهار باب ویلا در لواسان، گیلان و مازندران و همچنین دو ملک کارخانه به متراژ ۳۲ هزار متر مربع توقیف شده است.

صالحی تأکید کرد: روند توقیف و ضبط این اموال برای وصول ارز‌های واصل‌نشده، به‌صورت جدی دنبال می‌شود.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار