امام جمعه کمالشهر: مقاومت مردم، سد راه اهداف آمریکا شد

امام‌جمعه کمالشهر گفت: دشمن با هدف تضعیف ایران وارد میدان شد، اما مقاومت مردم، توان دفاعی کشور و رهبری مدبرانه، مسیر تحقق این اهداف را مسدود کرد.
کد خبر: ۸۵۳۳۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۵ - 07August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «محمود نورپور»، امام‌جمعه کمالشهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر اظهار داشت: غربی‌ها و همه کارشناسان اذعان دارند که آمریکا از ایران اسلامی شکست خورد، تحقیر و له شد و آبرویش رفت، چراکه آمده بودند که نظام سیاسی کشورمان را تغییر دهند، نشد و آمده بودند که کشور را تجزیه و شقه‌شقه کنند، اما نتوانستند.

دفاع پرس البرز

وی مطرح کرد: آنها آمده بودند قدرت موشکی و هسته‌ای کشورمان را نابود کنند، اما نتوانستند. آمده بودند که ایران عزیز را ببلعند و نفت و گاز آن را به غارت ببرند مثل عراق و ونزوئلا ولی نشد و آمده بودند که ایران را وادار به تسلیم کنند، اما نتوانستند و امروز نه‌تنها به هیچ‌یک از اهدافشان نرسیده‌اند بلکه در باتلاق تنگه هرمز گرفتار شده و دست‌وپا می‌زنند و متوقف شده‌اند.

امام‌جمعه کمالشهر با اشاره به علل این پیروزی‌ها در کنار عنایات حق‌تعالی و توجهات اهل‌بیت (ع) عنوان کرد: ملت ایران در برابر فشار‌های نظامی اقتصادی و روانی دشمن، مردانه مقاومت کرد و استقامت ورزید و ۱۶۰ روز است مردم در صحنه حاضر هستند. صلابت و قدرت موشکی، پهپادی و نظامی جمهوری اسلامی و فداکاری رزمندگان اسلام، دشمن را متوقف کرد.

نورپور با اشاره به اینکه وجود رهبر استثنائی، شجاع و مدبر و راهنمایی‌های ایشان دشمن را مأیوس کرد، مطرح کرد: قدرت ایمان، روحیه ایثار و فداکاری مردم دشمن را متوقف کرد. اتحاد و انسجام ملی و اسلامی از عوامل مهم پیروزی ایران بود که در ادامه مسیر هم این عوامل را باید حفظ و تقویت کرد.

وی مطرح کرد: دولت وارد سال سوم فعالیت و خدمت خویش شده و لازم است به چند نکته توجه کند. اول اینکه مراقب بعضی از افراد معلوم‌الحال و حاشیه‌دار باشد که هر از چند گاهی برای دولت و مردم هزینه درست می‌کنند، امثال سخنگوی دولت و معاون اجرایی رئیس‌جمهور. دولت در شرایط جنگی باید یک سخنگوی صالح و تیزبین داشته باشد.

امام‌جمعه کمالشهر با بیان اینکه دولت برای معاش مردم و اقتصاد جامعه به‌ویژه طبقات ضعیف فکر اساسی کند، تأکید کرد: این گرانی‌ها را هرچه می‌توانند کنترل کنند. همچنین دولت به فکر فرهنگ، عفاف و حجاب و دین مردم هم باشد، اما متأسفانه دولت و متولیان امور رها کرده‌اند. دولت دو قانون مصوب مجلس را اجرا نکرد؛ عفاف و حجاب و حمایت از آمران به معروف.

نورپور با اشاره به اینکه دولت علناً این دو قانون را کنار گذاشت، تصریح کرد: امروز وضعیت ناهنجار برهنگی، ابتذال، کشف حجاب و سگ گردانی و فسق و فجور را در جامعه می‌بینیم که روزبه‌روز هم بدتر می‌شود. آقای دولت! شما برای معاش و اقتصاد مردم که کاری نکردید، لااقل برای کشف حجاب کاری می‌کردید. فردای قیامت باید جواب بدهید که چرا درباره عفاف و حجاب هیچ فعالیت تبلیغی و تبیینی صورت نمی‌گیرد؟

وی با بیان اینکه در تاریخ خواهند نوشت که در جمهوری اسلامی، دولت اسلامی، قانون الهی، عفاف و حجاب را رها و کاری کرد که ابتذال از در و دیوار شهر‌ها می‌بارد، خاطرنشان کرد: دولت کاری کرد که اولیا نگران آینده و عفت و اخلاق فرزندان خود هستند. خواهند نوشت که در شرایط جنگی و بد اقتصادی جامعه، آقایان دولتی مشکل موتورسواری خانم‌ها را حل کردند!

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار