سردار محمدیان: قلم‌های حقیقت‌گو، روایتگران امنیت و آرامش جامعه‌ هستند

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: اصحاب رسانه، در بسیاری از حوادث و رویداد‌ها در خط مقدم اطلاع‌رسانی از انعکاس مطالبات و دغدغه‌های مردم تا روایت تلاش‌های شبانه‌روزی نیرو‌های انتظامی برای برقراری نظم، امنیت و آرامش حضور دارند.
کد خبر: ۸۵۳۶۰۴
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۱ - 08August 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار عباسعلی  محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پیامی روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران زحمتکش تبریک گفت.

فراجا

در این پیام آمده است:

 هفدهم مردادماه، روز خبرنگار، فرصتی برای پاسداشت جایگاه والای انسان‌هایی است که رسالتشان آگاهی‌بخشی، حقیقت‌جویی و روایت صادقانه رویداد‌های جامعه است؛ روزی که با نام و یاد شهید والامقام محمود صارمی، نمادی از تعهد، مسئولیت‌پذیری و ایستادگی در راه آگاهی و حقیقت شده است.

خبرنگاری تنها روایت یک رویداد نیست؛ مسئولیتی خطیر برای دیدن، شنیدن، پرسیدن و بیان حقیقت است. خبرنگار متعهد، چشم بینای جامعه و زبان گویای مردم است که با دقت، صداقت و شجاعت، واقعیت‌ها را به افکار عمومی منتقل می‌کند و در روزگاری که سرعت انتشار اطلاعات و گسترش فضای مجازی، مرز میان خبر درست و نادرست را بیش از گذشته حساس کرده است، نقش رسانه‌های مسئول و خبرنگاران حرفه‌ای در اعتمادسازی و ارتقای آگاهی عمومی اهمیتی دوچندان یافته است.

در حوزه نظم و امنیت نیز رسانه و پلیس دو مجموعه اثرگذار و مکمل یکدیگرند. پلیس برای انجام مأموریت خود نیازمند ارتباط مستمر، شفاف و حرفه‌ای با جامعه است و رسانه می‌تواند با انعکاس دقیق واقعیت‌ها، آگاهی‌بخشی، آموزش و تبیین مسائل، در ارتقای امنیت روانی و اجتماعی شهروندان نقش‌آفرین باشد. بی‌تردید، اطلاع‌رسانی صحیح و به‌هنگام، علاوه بر افزایش اعتماد عمومی، زمینه مشارکت بیشتر مردم در برقراری نظم و امنیت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را فراهم می‌کند.

اصحاب رسانه، در بسیاری از حوادث و رویداد‌ها در خط مقدم اطلاع‌رسانی حضور دارند؛ از انعکاس مطالبات و دغدغه‌های مردم تا روایت تلاش‌های شبانه‌روزی نیرو‌های انتظامی برای برقراری نظم، امنیت و آرامش. این همراهی مسئولانه، سرمایه‌ای ارزشمند برای جامعه و فرصتی برای تقویت تعامل میان مردم، رسانه و پلیس است.

امروز بیش از هر زمان دیگری به رسانه‌هایی نیاز داریم که در کنار سرعت، دقت را؛ در کنار جذابیت، اخلاق حرفه‌ای را؛ و در کنار مطالبه‌گری، انصاف و حقیقت‌جویی را سرلوحه کار خود قرار دهند. خبرنگاری که حقیقت را مسئولانه روایت می‌کند، در واقع به افزایش اعتماد عمومی، امیدآفرینی و آرامش جامعه کمک می‌کند و نقش مهمی در صیانت از سرمایه اجتماعی بر عهده دارد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر و رسانه، به‌ویژه شهید محمود صارمی، فرارسیدن هفدهم مردادماه، روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، عکاسان، تصویربرداران، فعالان رسانه‌ای و اصحاب قلم، به‌خصوص خبرنگاران و فعالان پرتلاش حوزه نظم و امنیت، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

از تلاش‌های مجدانه و مسئولانه شما در مسیر آگاهی‌بخشی، انعکاس واقعیت‌ها، مطالبه‌گری سازنده و کمک به ارتقای امنیت و آرامش جامعه قدردانی می‌کنم و توفیق روزافزون، عزت، سلامتی و سربلندی تمامی تلاشگران عرصه خبر و رسانه را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

انتهای پیام/ 261

برچسب ها: فراجا ، پلیس ، روز خبرنگار
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار