توقیف ۴ فروند شناور حامل کالای قاچاق در سواحل استان بوشهر

فرمانده مرزبانی بوشهر از توقیف ۴ شناور و کشف بیش از ۲۳۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سواحل استان خبرداد.
کد خبر: ۸۵۳۶۰۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۱ - 08August 2026

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، سردار «عبدالله‌ خسروی» فرمانده مرزبانی استان بوشهر ظهر امروز در گفت‌و‌گو با رسانه ها با اشاره به تشدید اقدامات مقابله با قاچاق کالا در سواحل استان اظهار داشت: مرزبانان استان در راستای اجرای طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، با بهره‌گیری از اشراف کامل اطلاعاتی، در چند عملیات منسجم و هدفمند، موفق به شناسایی و توقیف ۴ فروند شناور باری حامل کالای قاچاق در آب‌های سرزمینی این استان شدند.

.

وی با اشاره به دستگیری ۵ متهم در جریان این عملیات تصریح کرد: ارزش کالا‌های قاچاق کشف شده در این عملیات موفقیت‌آمیز، ۲۳۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال برآورد شده است که با اقدامات به‌موقع مرزبانان، از ورود غیرقانونی آنها به چرخه توزیع جلوگیری شد.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر با بیان اینکه کالا‌های کشف شده شامل ۲۰۰ عدد دوربین شکاری، ۱۳ هزار متر پارچه، ۲۳۰ عدد صفحه خورشیدی، شش هزار عدد انواع ابزارآلات و ۹۶ قلم آمپول پزشکی است، افزود: سودجویان قصد داشتند این محموله‌ها را به‌صورت غیرمجاز و خارج از چارچوب قانونی وارد کشور کنند که با هوشیاری و اقدام سریع مأموران مرزبانی ناکام ماندند.

سردار خسروی در پایان با تأکید بر عزم جدی مرزبانی برای مبارزه با پدیده قاچاق خاطرنشان کرد: مرزبانی استان بوشهر با تمام توان در مسیر مقابله با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز اهتمام دارد و با مخلان اقتصادی و سودجویان در آب‌های این استان قاطعانه برخورد خواهد شد و اجازه هیچ‌گونه فعالیت غیرقانونی به قاچاقچیان داده نخواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار