سرهنگ حیدر پور: در جنگ اخیر عملیات اجرایی موزه دفاع مقدس و مقاومت استان متوقف نشد

مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس بوشهر گفت: باید با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود و روش‌های مختلف تأمین مالی، برای تکمیل این پروژه اهتمام ورزیم تا شاهد بهره‌برداری از آن، طبق برنامه زمان‌بندی شده باشیم که ان شاالله در همین دولت این امر مهم تحقق پیدا کند.
کد خبر: ۸۵۳۷۵۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۹ - 09August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس بوشهر، سرهنگ پاسدار «رضا حیدر پور» مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت استان بوشهر در جلسه با استاندار بوشهر در محل احداث موزه دفاع مقدس و مقاومت این استان با تسلیت ایام سوگواری آل‌الله و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: موزه دفاع مقدس و مقاومت استان بوشهر یادمانی ماندگار برای ثبت و روایت حماسه‌آفرینی‌های رزمندگان و مردم این استان است و با توجه به اهمیت اجرای آن حتی در دوران جنگ اخیر عملیات اجرایی آن متوقف نشد.

.

سرهنگ حیدر پور ادامه داد: باید با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود و روش‌های مختلف تأمین مالی، برای تکمیل این پروژه اهتمام ورزیم تا شاهد بهره‌برداری از آن، طبق برنامه زمان‌بندی شده باشیم که ان شاالله در همین دولت این امر مهم تحقق پیدا کند.

مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس استان بوشهر تاکید کرد: فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان اکسیری است که عصاره آن به هرکجا وارد شود منشا خیر و برکت خواهد شد و امروز علت بقاء و استمرار ایثارگری‌ها و مقاومت‌های جبهه مقاومت الگوگیری از آن فرهنگ غنی دفاع مقدس می‌باشد.

وی افزود: بزرگداشت حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌ها و ایثارگری‌های آن دوران، یک ضرورت است و باید با اجرای برنامه‌های مختلف، این ارزش‌ها را به نسل‌های امروز و آینده منتقل کنیم.

سرهنگ حیدرپور تصریح کرد: مهمترین ماموریت حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت ساخت موزه دفاع مقدس و مقاومت می‌باشد که انشالله با حمایت‌ها و هدایت‌های استاندار محترم بوشهر در روند ساخت این مجموعه ارزشمند تسریع می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار