وصیتی که هنوز با خانواده سخن می‌گوید

بخشی از وصیت نامه شهید «خیرالله احمدی‌فرد» به مناسبت سالروز شهدای مدافع حرم انتشار پیدا کرد.
کد خبر: ۸۵۳۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۲ - 09August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمانشاه، شهید «خیرالله احمدی‌فرد» در ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ در جریان عملیات آزادسازی موصل و بر اثر تله انفجاری دشمن، در راه دفاع از حرم آل‌الله به شهادت رسید و نیز مانند زندگی‌اش، سرشار از دغدغه برای خانواده، اعتقادات و مسیری است که خود انتخاب کرده بود.

وصیت نامه شهید مدافع حرمدر بخشی از وصیت‌نامه این شهید والامقام آمده است:

با سلام به پیشگاه مقدس امام زمان (عج) و نائب بر حق و جانشین راستینش امام خامنه ای روحی فداه. در این روزگاری که تمام شیاطین با تمام وجود برای نابودی و خاموش کردن چراغ هدایت بشریت با پرچم داری آمریکا و مزدورانش، آل سعود و آل یهود متعهد شده‌اند و در هر گوشه عالم که صدای مظلومی بلند است، دست آنها هویدا است.خداوند متعال را به حرمت اهل بیت قسم می‌دهم که مرا در این مسیر جهاد فی‌سبیل الله و علیه این اتحاد نامبارک یاری نماید.پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به مملکت نرسد. به گفته امام عمل کنید امام خامنه ای را تنها نگذارید و امام و شهدا را فراموش نکنید که هرچه داریم از امام و شهدا است.

شهید در بخش دیگری از وصیت‌نامه‌اش خطاب به همسرش نوشته است: همسر عزیزم در زندگی مشترکمان حق زیادی برگردن من داری که اگر مرا حلال نکنی توان جبران آن را ندارم، مرا حلال کن. مطمئن باش خداوند رضایت تو را جلب خواهد کرد ببخشید اگر نتوانستم آسایش نسبی شما را فراهم کنم و مدام با ندانم کاری‌هایم باعث رنجش شما شدم همسر عزیزم نماز اول وقت را فراموش نکن سال خمسی را فراموش نکن.
 
شهید والامقام سپس خطاب به همسر و فرزندانش نوشته است: همسر عزیزم با حجابت و رفتار پسندیده ات از راه امام و شهدا و ولایت فقیه که دردستان امام خامنه ای است پاسداری کن و دعا در حق امام زمان (عج) را فراموش نکنید به زهرا و زینب کمک کن در زندگی مسیر درست را فراموش نکنند اهل خمس و زکات باشند و نماز اول وقت را فراموش نکنند به گفته آیت الله بهجت (ره) نماز را اول وقت بخوان تا خداوند کارهایت را اول وقت انجام دهد.

در پایان این بخش از وصیت‌نامه نیز آمده است: در مسیری قدم می گذارم و در مقابل کسانی قرار می گیرم که به نیابت از آل ابوسفیان برای خاموش کردن چراغ هدایت بشریت که خداوند حفظ کردن آن را وعده کرده وحدت کرده اند و در هر کجای عالم صدای مظلومی بلند است دستان ناپاک این‌ها عیان است خداوند را به حرمت اهل بیت قسم می دهم مرا در این میدان در این جهاد فی‌سبیل الله یاری نماید.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار