جنگ تحمیلی سوم خسارت های بسیاری بر دشمن تحمیل کرد

فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی گفت: دشمن بالاتر از جنگ چیزی نداشت که بر ما تحمیل کند، اما الان با دستاورد‌های جنگ مثل خسارت بر دشمن در پایگاه هایش و بهره گیری از تنگه هرمز، می‌توان تحریم‌ها را هم رفع کرد و بر دشمن فشار آورد.  
کد خبر: ۸۵۴۲۰۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۲۹ - 11August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، سرتیپ دوم پاسدار «حسین اکبری» فرمانده سپاه جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی، عصر(دوشنبه) در جمع خبرنگاران بمناسبت گرامیداشت روز خبرنگار، اظهارداشت: دشمن بالاتر از جنگ چیزی نداشت که بر ما تحمیل کند، اما الان با دستاورد‌های جنگ مثل خسارت بر دشمن در پایگاه هایش و بهره گیری از تنگه هرمز، می‌توان تحریم‌ها را هم رفع کرد و بر دشمن فشار آورد.

جنگ ترکیبیوی افزود: با اعمال تحریم های ظالمانه آمریکا به مردم ایران، همه دولت‌ها با مذاکرات می‌خواستند با نیت خیر تحریم را رفع کنند، اما ضربه اقتصادی دشمنان را باید با ضربه اقتصادی جبران کرد.

سردار اکبری تصریح کرد: دشمن با هدف از میان برداشتن قدرت ایران و نظام مستحکم منطقه، به دنبال ایجاد تفرقه و کودتا بود و تلاش کرد با استفاده از چالش‌های اقتصادی، آتش ناآرامی‌ها را شعله‌ور کند.

وی با بیان اینکه دشمن با موقعیت حساس ژئوپلیتیکی ایران و انسجام نیرو‌های ما و ایران قوی و مقتدر مخالف است، افزود: از دید دشمن، پیشرفت علمی ما از هر سلاح هسته‌ای سنگین‌تر و تهدیدآمیزتر است. وقتی پای وطن به میان آمد، سلیقه‌های مختلف مردم کنار هم قرار گرفتند. امروز اتحاد ملی و اقتدار نیرو‌های مسلح، دشمنان را از قدرت ایران شگفت‌زده کرده است.

سردار اکبری ضمن تأکید رب اینکه حضور هوشمندانه مردم با بصیرت در میدان، ضربه بزرگی به محاسبات دشمن وارد کرده است، گفت: دشمن با شبکه استخدام مزدوران صهیونیستی و عناصر خود فروخته به صورت جزیره‌ای عواملی را در داخل پرورش داده است و از راه نفوذ، اطلاعات را در قبال پشتیبانی مالی به دشمن می‌فروشند.

انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار