سرهنگ جوان: جانبازان الگوی مناسبی در حوزه تاب‌آوری اجتماعی هستند

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی گفت: جانبازان بواسطه مجاهدت فی‌سبیل الله، صبر بر رنج‌ها و سختی‌های ناشی از مجروحیت و نقش‌آفرینی در عرصه دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی جزو الگو‌های عملی در حوزه تاب‌آوری اجتماعی هستند.
کد خبر: ۸۵۴۲۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۰ - 11August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سرهنگ پاسدار «ابوطالب جوان» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان با حضور در منزل جانباز سرافراز «غلامحسین صفایی» با این پیشکسوت دفاع مقدس دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

جانباز سرافراز «غلامحسین صفایی»

سرهنگ جوان در این دیدار اظهار داشت: آقای شهید ایران افتخار جانبازی داشتند که برای جامعه ایثارگری ایران اسلامی مایه مباهات و سربلندی است.

وی افزود: جانبازان با صبر بر درد‌های ناشی از مجروحیت و نقش‌آفرینی در عرصه دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی تداوم‌بخش راه شهیدان هستند.

جانباز سرافراز «غلامحسین صفایی»

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی تصریح کرد: اجر جانبازان بواسطه مجاهدت فی سبیل الله و تحمل رنج و سختی‌های مجروحیت نزد خداوند محفوظ است.

سرهنگ جوان در پایان با بیان اینکه مردم ایران اسلامی قدردان مجاهدت جانبازان هستند، گفت: جامعه ایثارگری بهترین الگوی تاب‌آوری اجتماعی هستند و نسل جوان با تأسی به آنها می‌توانند گام دوم انقلاب را با موفقیت بپیمایند.

جانباز سرافراز «غلامحسین صفایی»

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار