یک چهره کلیدی دیگر در حال کناره‌گیری از دولت ترامپ است

گزارش‌های رسانه‌ای از کناره گیری یکی دیگر از چهره‌های مهم و کلیدی دولت ترامپ حکایت دارند.
کد خبر: ۸۵۴۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۱ - 14August 2026

به گزارش گروه بین الملل دفاع‌پرس، آکسیوس گزارش داد که اندی بیکر، معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در هفته‌های آینده از دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا جدا خواهد شد.

دولت ترامپ

بر اساس این گزارش، بیکر که مشاور امنیت ملی جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز بوده است، طی ۱۸ ماه گذشته یکی از کارکنانی بود که بیشترین نقش را در تصمیم‌گیری‌های دولت در زمینه سیاست خارجه و امنیت ملی داشته است.

بیکر چند سال پیش در وزارت خارجه آمریکا فعالیت می‌کرد و سپس به تیم جی دی ونس، سناتور وقت آمریکا به عنوان مشاور امنیت ملی پیوست.

روز گذشته نیز رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی خود (تروث سوشال) نوشت که «کارولین لیویت»، سخنگوی کاخ سفید و از نزدیک‌ترین و مورد اعتمادترین دستیاران وی، در پایان ماه جاری میلادی از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد.

پیشتر نیز تعداد زیادی از مسئولان و چهره‌های نزدیک به دولت ترامپ از سمت‌های خود کناره گیری کرده و یا توسط وی کنار گذاشته شده‌اند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار