عقب‌نشینی سنتکام از انتشار نقشه جعلی اراضی اشغالی+ عکس

سنتکام پس از انتشار یک نقشه جعلی از اراضی اشغالی و جنجال ایجاد شده پیرامون آن، اقدام به حذف و جایگزینی این نقشه با نقشه دیگری کرد.
کد خبر: ۸۵۵۱۶۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۲ - 16August 2026

به گزارش گروه بین الملل دفاع‌پرس به نقل از آر تی، فرماندهی مرکزی نیرو‌های آمریکا موسوم به سنتکام با انتشار یک نقشه جعلی درباره پایان سفر ۱۰ روزه برد کوپر فرمانده آن در منطقه تلاش کرد کرانه باختری و نوار غزه را جزو اراضی اشغالی نشان دهد.

نقشه جعلی اراضی اشغالی

نقشه جعلی اراضی اشغالی

بر اساس این گزارش، بعد از گذشت مدت اندکی از انتشار این نقشه، سنتکام با حذف آن و جایگزین کردن یک نقشه دیگر مرز‌های کرانه باختری و نوار غزه را از اراضی اشغالی بر اساس مرز‌های سال ۱۹۶۷ جدا کرد.

به نظر می‌رسد این اقدام تعمدی سنتکام در راستای نقشه‌های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی برای اشغال مناطق بیشتر و به رسمیت شناختن آن از سوی آمریکا صورت گرفته است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها