اولویت قرار دادن خانواده شهدا و ایثارگران جامعه تراز انقلاب اسلامی را شکل می‌دهد

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: جامعه اسلامی اگر بخواهد در تراز انقلاب قرار بگیرد باید خانواده شهدا و ایثارگران را در اولویت قرار دهد.
کد خبر: ۸۵۵۱۸۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۴ - 16August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «رمضان موسوی‌مقدم» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین تکریم و معارفه مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان که در سالن شهید هاشمی‌نژاد برگزار شد، ضمن ادای احترام به مقام رفیع شهدا اظهارداشت: جامعه اسلامی با سایر جوامع متفاوت است، جامعه اسلامی اگر بخواهد در تراز انقلاب قرار بگیرد باید خانواده شهدا و ایثارگران را در اولویت قرار دهد.

موسوی مقدم

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ازخودگذشتی، پویایی، ایثارگری، انسانیت و دنبال حقیقت بودن و زیر بار ظلم نرفتن، از نشانه‌های جامعه اسلامی است.

وی در ادامه با اشاره به تحولات اخیر داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی تصریح کرد: امروز دنیا اعتراف می‌کند، که آمریکا و اسرائیل در برابر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران زانو زده و نمی‌تواند آسیب بزند و ایران عزیز در دوران جنگ قوی‌تر و مسنجم‌تر نیز شده است.

حجت‌الاسلام موسوی افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یعنی رفتارها، خصلت‌ها و ایثارگری‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و خانواده‌های آنان در قالب‌های مختلف ادبی و هنری به جامعه ارائه شود.

وی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران باید توجه ویژه‌ای به فرزندان زیر ۱۸ سال شهدا داشته باشد، نیاز‌ها و مسائل آنان را شناسایی و برای ۱۰ سال آینده آنان برنامه‌ریزی کند، چراکه همه ما در برابر فرزندان شهدا به ویژه کودکان و نوجوانان مسئول هستیم.

در این مراسم که «صدیقه خدیوی» مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و جمعی از کارکنان این اداره‌کل حضور داشتند، از زحمات حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سید حسن شریعتی» مسئول پیشین دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قدردانی شد و حجت‌الاسلام‌والمسلمین «مصطفی عبدالهی» به‌عنوان مسئول جدید این دفتر معرفی شدند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار