فرهنگ تکلیف‌گرایی به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی پیروزی در هشت سال دوران دفاع مقدس بود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: فرهنگ تکلیف‌گرایی به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی پیروزی در هشت سال دوران دفاع مقدس بود که ثابت کرد انجام وظیفه بدون نیاز به بازرسی‌های مستمر، بهترین روش برای پیشبرد کارهاست.
کد خبر: ۸۵۵۱۹۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۴ - 16August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد امروز (یکشنبه) در نشست هم اندیشی با کارکنان این اداره‌کل ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با اشاره به اهمیت انجام تکلیف در مدیریت و پیشبرد امور، اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس، شاخص اصلی موفقیت در تمامی عملیات‌ها، انجام خالصانه تکلیف بود. رزمندگان و فرماندهان بدون توجه به پیروزی یا شکست ظاهری، تنها به دنبال ادای تکلیف شرعی و اخلاقی بودند و همین روحیه باعث می‌شد پیچیده‌ترین عملیات‌ها با دقیق‌ترین محاسبات علمی و نظامی طراحی و اجرا شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد

وی با اشاره به ایثارگری‌ها و پایمردی‌های شهید «جاویدی» در دوران محاصره، عنوان کرد: استقامت در شرایط سخت و تنگنا‌هایی که رزمندگان با آن مواجه بودند، تنها با اتکا به روحیه تکلیف‌گرایی ممکن بود؛ روحیه‌ای که در آن سرباز یا فرمانده نیازی به ناظر بیرونی نداشت، چرا که عمل به وظیفه را پیمانی میان خود و خداوند می‌دانست.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد تکلیف‌گرایی را حلقه مفقوده در نظام اداری و اجرایی امروز کشور دانست و افزود: متأسفانه امروزه شاهد هستیم که برخی افراد به جای تمرکز بر وظایف محوله خود، در حوزه‌های تخصصی یکدیگر دخالت می‌کنند که این امر مانع از پیشرفت امور می‌شود. در حالی که اگر هر فرد در جایگاه خود، چه در عرصه سیاسی، اقتصادی و چه فرهنگی، تنها به تکلیف قانونی و شرعی‌اش عمل کند، بسیاری از مشکلات جامعه مرتفع خواهد شد.

سرهنگ خواست خدایی خاطرنشان کرد: تکلیف، قراردادی بین انسان و خداست و کار را برای انسان راحت میکند، چراکه اجباری نیست.

وی ادامه داد: فرهنگ تکلیف‌گرایی به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی پیروزی در هشت سال دوران دفاع مقدس ثابت کرد که انجام وظیفه بدون نیاز به بازرسی‌های مستمر، بهترین روش برای پیشبرد کارهاست. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند آن هستیم که این روحیه را در بدنه مدیریتی کشور احیا کنیم تا با وجدانی بیدار، شاهد شکوفایی و حل چالش‌های موجود باشیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان بیان کرد: اگر انقلاب و جنگ به جایی رسید، به خاطر همین تکلیف‌گرایی بود و امروز نیز همه ما به این فرهنگ نیازمندیم.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار