خدمات سیار پلیس به ۱۵ منطقه محروم سیستان و بلوچستان رسید / انهدام ۱۳ باند مسلح در ۱۴۰۵

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با گرامیداشت روز خبرنگار، از اجرای طرح «شهید فضیلتی» در مناطق دوردست استان خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۱۱ هزار نفر احراز هویت شده و ۸ هزار گواهینامه صادر گردیده است. وی همچنین از کشف ۹۵ درصدی پرونده‌های سایبری، انهدام ۱۳ باند گروگانگیر و نقش کلیدی رسانه‌ها در آرامش روانی جامعه سخن گفت.
کد خبر: ۸۵۵۲۰۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۳ - 16August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از زاهدان، سردار «محمدرضا اسحاقی» فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان، در نشست خبری به‌مناسبت روز خبرنگار، ضمن تبریک این روز و یادبود خبرنگار شهید محسن خزایی و رهبر شهید، بر جایگاه رسانه‌ها در انعکاس مسئولانه واقعیت‌ها تأکید کرد و گفت: خبرنگاران با اطلاع‌رسانی دقیق می‌توانند نقش مؤثری در آگاهی‌بخشی و کاهش تنش‌های روانی جامعه داشته باشند.

خدمات سیار پلیس

وی در تشریح طرح «شهید فضیلتی» که از یک سال پیش در استان آغاز شده، اظهار داشت: این طرح با هدف ارائه ۱۲ خدمت انتظامی به مناطق کم‌برخوردار و دوردست طراحی شده و از ظرفیت معتمدان، علما، فرهنگیان و ریش‌سفیدان ۲۵۶ طایفه برای پیشگیری از جرم بهره می‌گیرد.

سردار اسحاقی افزود: تاکنون این طرح در ۱۵ منطقه از جمله سفیدآبه، زهک، تفتان، جالق، سیب و سوران و کمپ چابهار اجرا شده و خدماتی نظیر صدور گواهینامه، تعویض پلاک و خدمات وظیفه عمومی ارائه گردیده است. آمار‌ها نشان می‌دهد که ۱۱ هزار و ۳۰۰ نفر احراز هویت شده، برای ۸ هزار و ۳۰۰ نفر گواهینامه صادر و حدود ۷ هزار فقره آن تحویل متقاضیان شده است.

فرمانده انتظامی استان همچنین از برنامه جذب نیرو‌های بومی و متعهد از میان طوایف و افتتاح دبیرستان پلیس در استان خبر داد و تصریح کرد: در این مرکز آموزشی، طی سه سال ۵۰۰ نفر دوره‌های تخصصی را می‌گذرانند.

در بخش دیگری از این نشست، سردار اسحاقی به عملکرد پلیس فتا اشاره کرد و گفت: ۹۵ درصد پرونده‌های ارجاعی در سال جاری کشف شده و ۵۲ نفر دستگیر شدند. همچنین ۱۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان وجوه مرتبط با پرونده‌ها مسدود و ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به مالباختگان مسترد گردیده است. شهروندان می‌توانند برای گزارش جرائم سایبری با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرند.

وی در پایان با اشاره به اجرای طرح‌های ویژه مبارزه با سرقت، از انهدام ۱۳ باند سارق مسلح و گروگانگیر از ابتدای سال ۱۴۰۵ در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: پلیس علاوه بر اقدامات امنیتی، بر تعامل با رسانه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی برای ارتقای امنیت عمومی تأکید دارد و انتظار می‌رود خبرنگاران نیز با اطلاع‌رسانی شفاف، به افزایش احساس امنیت در جامعه کمک کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار