برگزاری مراسم تجلیل از خبرنگاران با حضور فرمانده کل ارتش

مراسم تجلیل و تقدیر از اصحاب رسانه و خبرنگاران با حضور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، برگزار شد.
کد خبر: ۸۵۵۲۶۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۰ - 16August 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، مراسم تقدیر و تجلیل از اصحاب رسانه و خبرنگاران، راویان حماسه و اقتدار، با حضور امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده کل ارتش، حجت‌الاسلام و المسلمین «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر سرتیپ دوم «سید حسن ابوترابی» معاون روابط عمومی و رسانه ارتش و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و اصحاب رسانه، در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران، برگزار شد.

مراسم تقدیر ارتش از خبرنگاران و اصحاب رسانه

معاون روابط عمومی و رسانه ارتش جمهوری اسلامی ایران، در این مراسم که با عنوان «خبرنگاران، راویان اقتدار و حماسه» برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و جنگ‌های تحمیلی، به‌ویژه رهبر و قائد شهید انقلاب اسلامی و فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح، با اشاره به اقدامات ارتش در راستای مقابله با فضاسازی‌های روانی دشمنان، اظهار داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران، با تدبیر امیر فرماندهی کل ارتش و تشکیل به‌موقع شورای عالی اطلاع‌رسانی، در جنگ ۱۲ روزه موفق به خنثی‌سازی اقدامات روانی دشمنان شد و در جنگ ۴۰ روزه نیز، در جهت مقابله با فضاسازی‌ها، اقدام به انتشار اطلاعیه‌ها و محتوا‌های رسانه‌ای تأثیرگذار کرد.

امیر «ابوترابی» با بیان اینکه محتوا‌های خبری و رسانه‌ای ارتش در طول مدت جنگ‌های تحمیلی در تغییر نوع نگاه مخاطبان و به‌طور کلی افکار عمومی، اثرگذار بود، افزود: براساس آمار‌های معتبر اعلامی، اخبار، اطلاعیه‌ها و محتوا‌های رسانه‌ای تولیدی ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول جنگ‌های تحمیلی، تأثیر قابل توجه و مستقیمی در تغییر تصمیمات دشمن داشته و توانست نگاه جهانیان به تحمیل جنگ علیه ایران اسلامی را تغییر دهد؛ به طوری که بیش از یکصد کشور جهان، حملات ناجوانمردانه و ظالمانه به ایران عزیز را، محکوم کردند.

وی همچنین با قدردانی از حمایت‌های بی‌شائبه اصحاب رسانه به‌ویژه خبرنگاران حوزه دفاعی و امنیتی، از رشد ۱۴ درصدی مخاطبان رسانه‌های داخلی در ایام جنگ تحمیلی خبر داد و تصریح کرد: خبرنگاران بخشی از خانواده بزرگ روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند.

معاون روابط عمومی و رسانه ارتش در خاتمه گفت: قلم خبرنگار، در جهان امروز، هم می‌تواند در مسیر دفاع از ارزش‌ها و میهن گام بردارد و هم در راستای تهاجم. ارتش با باور عمیق به این موضوع، می‌کوشد با بهره‌گیری از خبرنگاران، به آگاه‌سازی بیش از پیش افکار عمومی بپردازد.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار