مدیران باید پیش از هر چیز در مسیر اصلاح خود گام بردارند

رئیس‌کل دادگستری خوزستان با اشاره به مسئولیت مدیران در اصلاح و ارتقای عملکرد زیرمجموعه‌ها، گفت: مدیر باید پیش از هر چیز در مسیر اصلاح خود گام بردارد و سپس برای اصلاح فرآیندها، رفتار‌ها و عملکرد کارکنان مجموعه تحت مدیریت خود برنامه‌ریزی کند.
کد خبر: ۸۵۵۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۳ - 16August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، «علی دهقانی»، رئیس‌کل دادگستری خوزستان امروز در پنجمین جلسه شورای قضایی استان خوزستان با قدردانی از میزبانی اداره‌کل ثبت اسناد و املاک و گزارش ارائه‌شده، اظهار داشت: مجموعه‌های خدمت‌رسان زمانی در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار می‌گیرند که رضایت واقعی مردم را جلب کنند؛ رضایتی که باید در نتیجه دریافت خدمت مناسب، سریع، دقیق و همراه با برخورد شایسته شکل بگیرد.

دادگستری خوزستان

وی افزود: تکریم مراجعان نباید به رفتار ظاهری محدود شود، بلکه ضروری است همه واحد‌ها و شعب، دادسرا و دادگاه‌ها و سازمان‌های وابسته به قوه قضائیه در ارائه خدمات مطلوب و پاسخگویی به مردم، عملکردی هماهنگ و هم‌سطح داشته باشند.

رئیس‌کل دادگستری خوزستان با اشاره به مسئولیت مدیران در اصلاح و ارتقای عملکرد زیرمجموعه‌ها، بیان داشت: مدیر باید پیش از هر چیز در مسیر اصلاح خود گام بردارد و سپس برای اصلاح فرآیندها، رفتار‌ها و عملکرد کارکنان مجموعه تحت مدیریت خود برنامه‌ریزی کند.

دهقانی گفت: تأخیر در انجام امور مردم، برخورد نامناسب، نبود نظارت کافی و ضعف در پاسخگویی، از جمله مواردی است که باید با مدیریت مؤثر و نظارت مستمر اصلاح شود.

وی همچنین وحدت رویه و هم‌افزایی میان اعضای شورای قضایی استان خوزستان را ضروری دانست و تصریح کرد: اختلاف در تصمیم‌گیری، کیفیت تدبیر و اثربخشی اقدامات را کاهش می‌دهد؛ از این‌رو باید با مشورت، هماهنگی و تصمیم‌گیری جمعی، زمینه ارائه خدمات بهتر به مردم فراهم شود.

رئیس‌کل دادگستری خوزستان با تأکید بر اهمیت اجرای برنامه عملیاتی دستگاه قضایی، خاطرنشان کرد: برنامه‌ها باید دارای هدف مشخص، زمان‌بندی روشن و سازوکار ارزیابی مستمر باشند و مدیران موظف‌اند روند اجرای آنها را به‌صورت روزانه، هفتگی و ماهانه بررسی و گزارش کنند.

وی افزود: تقویت مدیریت داخلی، تقسیم صحیح کار، نظارت بر عملکرد واحد‌ها و ایجاد انگیزه در کارکنان، از الزامات تحقق اهداف برنامه عملیاتی است.

دهقانی با اشاره به نقش سازمان ثبت اسناد و املاک در تثبیت مالکیت و صیانت از حقوق عامه اظهار داشت: تثبیت مالکیت، افزون بر حفاظت از حقوق اشخاص، یکی از ابزار‌های مهم صیانت از بیت‌المال است و دستگاه‌های متولی باید در این زمینه مسئولانه، پاسخگو و پیگیر باشند.

وی همچنین با گرامیداشت روز خبرنگار، نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی صحیح و تقویت آرامش و امید در جامعه را مهم ارزیابی کرد و گفت: انتشار خبر دقیق و صحیح، موجب اطمینان‌بخشی به جامعه می‌شود و در مقابل، اخبار نادرست می‌تواند به آرامش روانی مردم آسیب وارد کند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار