خبرنگاران با روایت امیدآفرین، پیوند میدان و خیابان را تقویت کردند

فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با تأکید بر اینکه خبرنگاران متعهد و دلسوز فاصله میان میدان و خیابان را کم کردند گفت: اصحاب رسانه توانستند پیوند اتفاقات میدان و خیابان را در راستای ارتقای روحیه سلحشوری و انعکاس مطالبات به‌حق مردم برقرار کنند.
کد خبر: ۸۵۵۶۹۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۶ - 18August 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گیلان، سرهنگ پاسدار «حسن امینی» فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت شامگاه دوشنبه در نشست تخصصی با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای، ضمن تجلیل از نقش مقتدرانه رسانه‌ها در جریان تجمعات گسترده مردمی، رسانه را نه تنها یک عامل اطلاع‌رسان، بلکه «شریک استراتژیک» نیرو‌های مسلح در میدان نبرد و عامل اصلی ارتقای سطح وحدت میان مردم و حاکمیت توصیف کرد.
رشت
 امینی در تحلیل ماهیت جنگ‌های نوین و چالش‌های اخیر، از جمله وقایع مرتبط با «جنگ ۱۲ روزه»، «کودتای دی‌ماه»، «جنگ رمضان» و «جنگ هرمز» تأکید کرد: دشمن صهیونیست و تروریستی آمریکا، با بهره‌گیری از ابزار‌های رسانه‌ای و ایجاد «فرا واقعیت»، در پی تغییر جغرافیای جنگ از زمین به ذهن مردم هستند.
 
وی تصریح کرد: توپخانه رسانه‌ای دشمن با هدف ایجاد اختلال در محاسبات ذهنی ملت و القای ناامیدی نسبت به ارکان نظام و نیرو‌های مسلح عمل می‌کند؛ اما مقاومت مقتدرانه رسانه‌ها توانسته است شدت آتش و تخریب‌های این توپخانه را به شدت کاهش دهد.
 
فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با تبیین سه سطح از رسالت رسانه، تأکید کرد: خبرنگاران باید از سطح ساده «روایتگری» عبور کرده و به دو رسالت حیاتی دیگر دست یابند، نخست، ارائه «روایت اول و روایت درست» برای جلوگیری از چرخش‌های کاذب، و دوم و مهم‌تر از آن، «استخراج حقیقت از دل واقعیت».
 
 وی افزود: در حالی که دشمن تلاش می‌کند با ابزار‌های خود، فاصله میان فراواقعیت و واقعیت را کم کند تا مردم را منحرف سازد، رسانه‌ها باید با هدف کم کردن فاصله میان واقعیت و فراواقعیت، به دنبال استخراج حقیقت باشند.
 
فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با اشاره به حضور مستمر و پیگیرانه خبرنگاران در طول بیش از ۱۷۰ شب تجمعات مردمی در شهر رشت، خاطرنشان کرد: این فعالیت‌ها، پلی میان مردم و حاکمیت بوده و موجب اعتمادسازی شده است. 
 
 امینی با اشاره به حضور مقتدرانه مردم افزود: عملکرد رسانه‌ها در این میدان، نه تنها امنیت روانی جامعه را تأمین کرد، بلکه به تقویت جایگاه و قدرت سیستم دیپلماسی کشور در عرصه‌های بین‌المللی نیز کمک شایانی نمود.
 
 فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت در ادامه، با اشاره به اجرای قریب به ۲۰۰ برنامه بزرگ فرهنگی و عزاداری در میدان شهدای ذهاب رشت، از همکاری‌های هماهنگ میان سپاه، صدا و سیما، شهرداری رشت، شورای اسلامی شهر رشت، فراجا برای ارتقای سطح امنیت و رفاه مردمی قدردانی کرد. 
 
وی همچنین ضمن تبیین اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در کنار اقدامات رزمی و نظامی، از تمامی مجموعه‌هایی که به عنوان شریک استراتژیک در این عملیات بزرگ فرهنگی حضور داشتند، تقدیر کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار