کاهش ۸ درصدی وقوع سرقت در خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به فعالیت سامانه سلام در کشور، گفت: سامانه جامع اطلاعات مردمی، به عموم مردم این فرصت را داده است که گزارش‌های خود از حوزه‌های مختلف را ارائه کنند تا به صورت مناسب نسبت به آن رسیدگی شود.  
کد خبر: ۸۵۵۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۶ - 18August 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، «علی دهقانی» رئیس کل دادگستری خوزستان امروز در دومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان خوزستان، اظهار داشت: در سنوات گذشته و امسال تدابیر پیشگیرانه‌ای اتخاذ و اقدامات متناسبی با همکاری دستگاه‌های مرتبط انجام شد که نتیجه آن کاهش جرائم اولویتی استان خوزستان به ویژه در حوزه سرقت بوده است.  

دادگستری خوزستان

وی با اشاره به ضرورت کاهش آسیب‌های اجتماعی افزود: در این حوزه و به ویژه در دعاوی خانوادگی نیز کاهش چشمگیری مشاهده می‌شود که امیدواریم این روند کاهشی تداوم داشته باشد.  

رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به فعالیت سامانه سلام در کشور، تصریح کرد: سامانه جامع اطلاعات مردمی، به عموم مردم این فرصت را داده است که گزارش‌های خود از حوزه‌های مختلف را ارائه کنند تا به صورت مناسب نسبت به آن رسیدگی شود.  

دهقانی با اشاره به این که آمار وقوع سرقت در این مدت ۸ درصد کاهش داشته است، گفت: چنانچه یک گزارش نیاز به برخورد مقابله‌ای داشته باشد، اقدام لازم در این خصوص صورت می‌گیرد و اگر نیاز به اقدامات پیشگیرانه باشد نیز با ارجاع به شورای پیشگیری، در دستور کار این شورا قرار می‌گیرد.  

وی با تاکید بر ضرورت مسئولیت‌پذیر کردن همه دستگاه‌ها و مدیران آن نسبت به انجام تکالیف خود، یادآور شد: برای تقویت امر پیشگیری باید از ظرفیت مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز استفاده شود.  

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار