رئیس کل دادگستری هرمزگان از محاکم تجدیدنظر استان بازدید کرد

رئیس کل دادگستری هرمزگان به صورت سرزده از محاکم تجدیدنظر استان بازدید و با قضات و کارکنان شعب در مورد رسیدگی به امور محوله و تکریم ارباب رجوع گفت‌و‌گو کرد.
کد خبر: ۸۵۵۸۹۸
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۶ - 18August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از هرمزگان،«مجتبی قهرمانی» رئیس کل دادگستری هرمزگان ضمن بازدید سرزده از محاکم تجدید نظر این استان، در جریان نحوه رسیدگی، آمار ورودی پرونده و آراء صادره از این شعب قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری هرمزگان از محاکم تجدیدنظر استان بازدید کرد

در جریان این بازدید؛ رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ضمن دیدار صمیمانه و رو در رو با قضات و کارکنان شعب تجدید نظر، دستورات لازم را به منظور تسریع در روند رسیدگی‌ها و رفاه حال مراجعین صادر کرد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان همچنین طی سخنانی نقش محاکم تجدیدنظر را بسیار حائز اهمیت برشمرد و گفت: شعب تجدیدنظر با صدور آرا متقن و با رویکرد نظارتی و هدایتی در فرآیند دادرسی نقش بسیار تأثیرگذاری دارند.

قهرمانی گفت: آرای صادره از محاکم تجدیدنظر ضمن قطعیت، به جهت مرتبه این محاکم در نظام دادرسی از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند و پس از صدور به عنوان سندی مهم در معرض دید همگان قرار می‌گیرند.

وی همچنین در ادامه بر تکریم ارباب رجوع، تلاش مضاعف در احقاق حق و ارائه پاسخ مطلوب به مردم تأکید کرد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان همچنین در جریان این بازدید با برخی از مراجعین محاکم تجدیدنظر نظر استان نیز دیدار و گفت‌و‌گو کرد و پس از استماع مطالبات آنها، دستورات لازم را به منظور رسیدگی به مسائل و مشکلات مطرح شده صادر کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار