باید شاکله ی درستی از اعتلای بسیج در ذهمان شکل بگیرد

فرمانده سپاه نینوا گلستان گفت:اولین نگاه اینکه فرماندهان محترم حوزه های اخرین تدابیر خود را به فرماندهان تقدیم کنند و دومین نگاه نیز این است که از حوزه های ماموریتی و عملکردی خود گزارش بدهند.
کد خبر: ۸۵۶۰۷۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۱ - 19August 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، سردار «سید موسی حسینی» فرمانده سپاه نینوا گلستان، در همایش فرماندهان حوزه‌های محلات و اقشار و متخصصین شهرستان‌های علی آباد، گرگان، آق قلا، کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان ضمن تبریک اعیاد ربیع الاول اظهار داشت: سیاست‌ها و تدابیر با سرپنجه‌های شما جامعه عمل پوشانده می‌شود که به واسطه‌ی این مجاهدت‌ها به شما خداقوت میگویم.
سردار حسینی
وی هدف از برگزاری این نشست را دو نگاه عنوان کرد و افزود:اولین نگاه اینکه فرماندهان محترم حوزه‌های اخرین تدابیر خود را به فرماندهان تقدیم کنند و دومین نگاه نیز این است که از حوزه‌های ماموریتی و عملکردی خود گزارش بدهند.
 
سردار حسینی با تاکید بر اینکه باید شاکله‌ی درستی از اعتلای بسیج در ذهن مان شکل بگیرد خاطرنشان کرد: اولین وجه یک فرمانده باید تکمیل شبکه مدیریتی بسیج و فرماندهی بر این شبکه باشد و وجه دوم آن، فرماندهی بر تمام جمعیت حوزه استحفاظی اعم از پیر و جوان و چه بسیجی و چه غیر بسیجی است.
 
فرمانده سپاه نینوا گلستان شبکه مدیریتی را شورای حوزه‌ها برشمرد و بر تکمیل و پایش آن تاکید کرد و بیان داشت: دشمن با تمام قوا در حوزه‌های سخت و نرم و جنگ شناختی وارد شده است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار