۱۶۸ هزار واحد مسکن ملی تا پایان سال تحویل مردم می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در سطح کشور ۱۶۸ هزار واحد تأمین زمین برای طرح جوانی جمعیت صورت گرفته که در استان اردبیل نیز حدود ۲۶۰۰ واحد در مراحل عقد قرارداد و واگذاری قرار دارد.
کد خبر: ۸۵۶۱۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۰ - 19August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «علی نبیان» معاون وزیر راه و شهرسازی پیش از ظهر امروز در جریان بازدید میدانی از پروژه بزرگ مسکن ملی ۶۴۵ هکتاری «شهید سلیمانی» در استان اردبیل که به همراه خبرنگاران خبرگزاری‌های کشوری و استانی انجام شد، از پیشرفت چشمگیر پروژه‌های مسکن و توسعه زیرساخت‌های عمرانی در این منطقه خبر داد.

۱۶۸ هزار واحد مسکن ملی تا پایان سال تحویل مردم می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ظرفیت‌های پروژه ۶۴۵ هکتاری شهید سلیمانی اظهار کرد: در این پهنه عظیم، بالغ بر ۱۶ هزار واحد مسکونی در مراحل پایانی اجرا قرار دارند. فاز اول آماده‌سازی به پایان رسیده و در حال حاضر با هماهنگی شرکت‌های خدمات رسان، عملیات زیرساختی شامل انتقال آب، برق و شبکه‌های فاضلاب در دستور کار قرار دارد. 

وی افزود: به محض تکمیل این زیرساخت‌ها، فاز دوم شامل محوطه‌سازی آغاز خواهد شد و لازم به ذکر است که تأمین ۱۷ هزار تن قیر مورد نیاز برای محوطه‌سازی با دستور مستقیم خانم صادق، وزیر راه و شهرسازی، انجام شده و منابع مالی آن نیز کاملاً تأمین شده است.

نبیان در ادامه به مدیریت خدمات روبنایی و توسعه فضا‌های غیرمسکونی در این پروژه اشاره کرد و گفت: ما در این پروژه، سیاست «توسعه همزمان» را دنبال می‌کنیم. بر اساس دستورالعمل ریاست جمهوری مبنی بر تحقق عدالت آموزشی، ۵۰ درصد از هزینه‌های فضا‌های آموزشی در این منطقه توسط سازمان ملی زمین و مسکن تأمین خواهد شد. 

وی گفت: همچنین در حوزه تأمین امنیت، تفاهم‌نامه‌ای با نیروی انتظامی (فراجا) منعقد شده است که بر اساس آن، سازمان ملی زمین و مسکن زمین را تأمین کرده و ۴۰ درصد از هزینه‌های ساخت کلانتری را بر عهده خواهد داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با توجه به پیش‌بینی سکونت حدود ۱۰۰ هزار نفر در این منطقه، اولویت ما ایجاد فضا‌های مذهبی (مساجد و حسینیه‌ها) با تأمین مالی ۱۰۰ درصدی از سوی سازمان ملی زمین و مسکن و همچنین پیش‌بینی فضا‌های تجاری محلی است تا شهروندان با تمامی امکانات رفاهی و اجتماعی زندگی کنند.

گسترش طرح‌های جوانی جمعیت و حمایت از محرومین

معاون وزیر در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های حمایتی وزارتخانه اشاره کرد: در سطح کشور ۱۶۸ هزار واحد تأمین زمین برای طرح جوانی جمعیت صورت گرفته که در استان اردبیل نیز حدود ۲۶۰۰ واحد در مراحل عقد قرارداد و واگذاری قرار دارد.

وی افزود: در راستای تحقق هدف ۵۰ هزار واحد مسکن برای محرومین طی سه سال، ما توانستیم ظرف تنها یک سال، حدود ۴۵ هزار واحد را تأمین زمین کنیم که بخشی از آنها در حال آماده‌سازی برای تحویل فوری است.

 نبیان با اشاره به پیشرفت بالای ۸۰ درصدی پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کشور، اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تحویل ۱۶۸۰۰۰ واحد جدید تا پایان سال جاری انجام شده است و با تداوم این روند، تلاش می‌کنیم تا بهترین خدمات را در قالب مسکن باکیفیت و با زیرساخت‌های کامل به مردم ارائه دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار