رونمایی از کتاب شعر بومی «پنجرهای به آفتاب و دریا» در عصر شعر خلیج فارس
به گزارش دفاعپرس از هرمزگان، عصر شعر «خلیج فارس» با حضور جمعی از شاعران و هنرمندان استان، ۲۷ مردادماه در نگارخانه حوزه هنری هرمزگان برگزار شد و در این آیین از کتاب شعر بومی «پنجرهای به آفتاب و دریا» سروده سعیده گلبیدی رونمایی شد.

این برنامه در خلال برگزاری نمایشگاه پوستر «خلیج فارس» و با محوریت موضوع بومیسرایی و اهمیت توجه به زیستبوم هرمزگان در شعر و هنر برگزار شد. در این نشست، شاعران استان درباره جایگاه شعر بومی، ضرورت توجه به فرهنگ و جغرافیای هرمزگان و ظرفیتهای بومی برای تولید آثار ادبی و هنری به بحث و تبادل نظر پرداختند.
سعید عبدلیزاده، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان هرمزگان، در این برنامه با اشاره به رویکرد حوزه هنری در سالهای اخیر، هنر مبتنی بر زیستبوم را یکی از راهبردهای اصلی این مجموعه عنوان کرد و بر اهمیت توجه به ویژگیهای فرهنگی، تاریخی و جغرافیایی هر منطقه در تولید آثار هنری تأکید داشت.
وی همچنین با اشاره به نمایشگاه پوستر «خلیج فارس»، آثار ارائهشده در این نمایشگاه را نمونهای از توجه به زیستبوم و ظرفیتهای بومی دانست و اظهار کرد: رویدادهای اخیر و جنگ، توجهات را بیش از گذشته به استان هرمزگان معطوف کرده و در این مدت، این استان میزبان هنرمندان و اهالی رسانه از استانهای مختلف کشور و همچنین کشورهای مختلف بوده است.
در ادامه این برنامه، راشد انصاری، ایرج انصاریفرد، عبدالحمید انصارینسب و جمعی دیگر از شاعران هرمزگان به شعرخوانی پرداختند.
کتاب «پنجرهای به آفتاب و دریا» مجموعهای از اشعار بومی سعیده گلبیدی است که با موضوع شهرهای استان هرمزگان و با تکیه بر ظرفیتهای فرهنگی و جغرافیایی این استان سروده شده است.
در پایان این آیین، کتاب «پنجرهای به آفتاب و دریا» با حضور عبدلیزاده، مهدی نوبانی شهردار بندرعباس و فرخنده جلالی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان رونمایی شد.
انتهای پیام/
