جایگاه‌های سوخت میناب بدون محدودیت زمانی و لیتری فعالیت می‌کنند

استاندار هرمزگان از تداوم عرضه بنزین با کارت آزاد در تمامی جایگاه‌های سوخت استان از ابتدای شهریورماه خبرداد و گفت: در طول شهریور، مانند ۳۰ استان دیگر کشور، امکان دریافت بنزین با کارت آزاد جایگاه‌ها در سراسر هرمزگان فراهم خواهد بود.
کد خبر: ۸۵۶۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۱ - 19August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از هرمزگان، استاندار هرمزگان از تداوم عرضه بنزین با کارت آزاد در تمامی جایگاه‌های سوخت استان از ابتدای شهریورماه خبرداد و گفت: این طرح در طول شهریورماه، همانند ۳۰ استان دیگر کشور، اجرا خواهد شد.

جایگاه‌های سوخت میناب بدون محدودیت زمانی و لیتری فعالیت می‌کنند

محمد آشوری تازیانی در نشست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و سوخت استان اظهار داشت: از اول تا پایان شهریورماه، عرضه بنزین با کارت آزاد جایگاه در تمامی جایگاه‌های سوخت هرمزگان ادامه خواهد داشت و شهروندان می‌توانند بدون محدودیت زمانی از این امکان استفاده کنند.

وی افزود: افزایش تعداد کارت‌های آزاد و جایگاه‌های عرضه سوخت، رفع مشکلات نازل‌ها و فراهم شدن امکان عرضه بنزین سوپر از دیگر مصوبات این نشست است که با هدف کاهش مشکلات مردم و بهبود روند سوخت‌رسانی دنبال خواهد شد.

استاندار هرمزگان با اشاره به برنامه‌های استان برای مدیریت مصرف سوخت و کاهش فشار بر شبکه توزیع، گفت: گازسوز کردن رایگان خودرو‌ها نیز در دستور کار قرار گرفته است.

آشوری تازیانی همچنین تأمین و تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی شامل تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس را از دیگر مصوبات نشست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و سوخت استان عنوان کرد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان نیز در این نشست از ادامه نظارت روزانه کمیته پایش جایگاه‌های عرضه سوخت خبرداد.

مجتبی قهرمانی اظهار کرد: نظارت بر عملکرد جایگاه‌ها و روند عرضه سوخت به صورت مستمر ادامه دارد و با هرگونه تخلف در فرآیند عرضه سوخت در استان برخورد قانونی خواهد شد.

وی افزود: با ادامه روند نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت، مدیریت و پایش فرآیند عرضه سوخت تقویت شده و پیش‌بینی می‌شود صف‌های طولانی در جایگاه‌های شهرستان‌های استان نیز به‌زودی کاهش یابد.

گفتنی است، تداوم عرضه بنزین با کارت آزاد در تمامی جایگاه‌های هرمزگان در حالی اعلام شده است که طی ماه‌های گذشته، استفاده از کارت آزاد جایگاه‌ها عمدتاً به نیمه دوم ماه محدود شده بود؛ موضوعی که با ایجاد صف‌های طولانی و افزایش مراجعات، نارضایتی و گلایه شماری از شهروندان را به همراه داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار