در مانور مهتاب کردستان ۳۰۴ هزار کیلووات‌ساعت انرژی شناسایی شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: در هجدهمین مانور سراسری طرح ملی مهتاب، ۳۰۴ هزار کیلووات‌ساعت انرژی در سطح استان شناسایی و احصا شد و کردستان در اجرای این طرح در جمع پنج استان برتر کشور قرار گرفت.
کد خبر: ۸۵۶۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۵ - 20August 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «محمدسعید سلطانی» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، با اشاره به اجرای هجدهمین مانور سراسری طرح ملی مهتاب در کردستان اظهار داشت: این مانور با استفاده از ظرفیت‌های موجود و با حضور ۷۶ اکیپ عملیاتی و ۱۲۸ نیروی متخصص و عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان در سطح کردستان اجرا شد.
 
۳۰۴ هزار کیلووات‌ساعت انرژی در مانور مهتاب کردستان شناسایی شد
 
وی افزود: در جریان اجرای این مانور، ۱۳۷ دستگاه کنتور برای مشترکان جدید نصب و ۱۲۸ دستگاه کنتور معیوب نیز تعویض شد. همچنین ۳۰ اشتراک به فیوز محدودکننده مجهز، ۱۲ انشعاب غیردائم نصب و ۱۶ دستگاه شمارشگر موقت در سطح استان نصب شد.
 
سلطانی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای مقابله با برق‌های غیرمجاز، گفت: ۱۴۸ مورد برق غیرمجاز جمع‌آوری و ۴۶۵ متر کابل غیرمجاز از سطح استان برچیده شد. همچنین دستکاری ۳۰ دستگاه کنتور رفع و ۱۱ مورد برق غیرمجاز مربوط به دستفروشان نیز جمع‌آوری شد.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان ادامه داد: در این مانور سه مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز جمع‌آوری و ۳۵ دستگاه استخراج رمزارز نیز کشف شد.
 
وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در زمینه اندازه‌گیری و کنترل مصرف انرژی، بیان کرد: در این طرح ۲۹۴ مورد لوازم اندازه‌گیری مورد تست و بازرسی قرار گرفت و ۶۷ حلقه چاه و ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی نیز تست شد.
 
سلطانی افزود: هوشمندسازی ۱۵۷ مشترک، برقراری ارتباط کنتور‌های هوشمند ۱۶۰ مشترک، تست ۳۷ اشتراک مساجد و مراکز مذهبی، تعدیل ۵۸ دستگاه چراغ روشنایی معابر و اصلاح ۱۴۵ اشتراک دارای جلوه‌های بدمصرفی از دیگر اقدامات انجام‌شده در این مانور بود.
 
وی خاطرنشان کرد: در جریان اجرای طرح، ۱۳۰ مرکز تجاری، ۲۷ اداره و ۲۵ مرکز بین‌راهی مورد بازدید و پایش قرار گرفت و مطالبات ۱۴۰۰ مشترک نیز وصول شد.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: کنترل سیستمی «هایلو» برای ۷۵۰ مشترک و نصب ۱۵۷ دستگاه کنتور هوشمند نیز از دیگر اقدامات انجام‌شده در هجدهمین مانور سراسری طرح مهتاب بود.
 
سلطانی در پایان اظهار کرد: مجموعه اقدامات انجام‌شده در این مانور به شناسایی و احصای ۳۰۴ هزار کیلووات‌ساعت انرژی در سطح استان منجر شد.
 
گفتنی است، استان کردستان در اجرای طرح مهتاب طی هفته گذشته در جمع پنج استان برتر کشور قرار گرفته است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار