خانمحمدی: مردم برای دفاع از وطن مبعوث شدهاند
به گزارش خبرنگار جامعه دفاعپرس، «حسن خانمحمدی» پیشکسوت فوتبال کشورمان در ویژه برنامه «پلاک ایران» خبرگزاری دفاع مقدس با اشاره به بیانات رهبری درباره مبعوثشدن مردم برای ادای تکلیف ملی و دینی اظهار داشت: من شاید بیش از ۲۰ بار به سخنان حضرت آقا گوش دادهام؛ جایی که میفرمایند این مردم مبعوث شدهاند. این مبعوثشدن به این معناست که کاری را تا پایان به سرانجام برسانند. این نشاندهنده آن است که فرد با تمام وجود به میدان میآید؛ حتی اگر آسیب ببیند، دست و پایش قطع شود یا هزاران بار قطعهقطعه شود، چرا که مبعوث شده تا این وظیفه را به انجام برساند. در چنین شرایطی دیگر جان فرد مطرح نیست و تنها خاک و میهن اهمیت دارد؛ از همین رو، حتی با وجود جراحات و سختیها پای لانچر میایستد و با تمام وجود از کشورش دفاع میکند.

محمدخانی در ادامه با تأکید بر لزوم حضور گسترده اقشار مختلف مردم در صحنه تصریح کرد: خیابانها را به هیچ وجه خالی نگذارید و همهجا حاضر شوید تا دشمن بهطور کامل مأیوس شود.
وی همچنین با خطاب قرار دادن نیروهای مسلح کشور افزود: به نیروهای مسلح نیز میگویم که دشمنان ما و آمریکا باید از منطقه بیرون بروند و رژیم غاصب صهیونیستی نیز باید نابود شود؛ تا آنجا که توان و قدرت دارید در این مسیر تلاش کنید.
این پیشکسوت فوتبال کشورمان با تأکید بر لزوم تبعیت از فرامین نظامی و رهبری خاطرنشان کرد: رهبر عزیزمان، آقای سید مجتبی خامنهای عزیز که فرمانده کل قوا هستند و هر دستوری بدهند باید اجرا و پیاده شود تا انشاءالله بتوانیم این دشمنان را بهطور کامل نیست و نابود کنیم.
انتهای پیلم/ 241
