کشف ۱۱۰ کیلوگرم موادمخدر در لرستان
فرمانده انتظامی لرستان گفت: با اجرای بیست و نهمین مرحله از طرح ضربتی آرامش در شهر ۱۱۰ کیلوگرم تریاک کشف و ۱۸۴ قاچاقچی و خردهفروش مواد مخدر دستگیر شد.
به گزارش دفاعپرس از خرمآباد، سردار «محمدرضا هاشمی فر»؛ فرمانده انتظامی لرستان عصر روز (شنبه) در حاشیه اجرای بیست و نهمین مرحله از طرح آرامش در شهر اظهار داشت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با پشتیبانی یگانهای عملیاتی و باتکیهبر اشراف کامل اطلاعاتی، موفق شدند، ۲۵ قاچاقچی عمده و ۱۵۹ خردهفروش مواد مخدر را شناسایی و در عملیاتهای دستگیر کنند.

وی با بیان اینکه در این مرحله از عملیات، بیش از ۱۱۰ کیلوگرم ماده مخدر تریاک کشف شد، افزود: ۱۱ دستگاه خودروی متعلق به این سوداگران نیز توقیف شد.
هاشمی فر با تأکید بر اینکه مقابله با قاچاقچیان و توزیعکنندگان مواد مخدر در صدر اولویتهای عملیاتی پلیس قرار دارد، خاطرنشان کرد: امنیت و آرامش شهروندان خطقرمز پلیس است و پلیس بااقتدار کامل اجازه نخواهند داد مروجان این بلای خانمانسوز، فضای جامعه را ناامن کنند.
فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به تحویل متهمان به مراجع قضایی جهت سیر مراحل قانونی، از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در زمینه خریدوفروش مواد مخدر، مراتب را بلافاصله از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
