جشن «امت احمد» سوم و هشتم شهریور در جوانرود و کرمانشاه برگزار می‌شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: جشن «امت احمد» همزمان با سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص) در جوانرود و کرمانشاه برگزار می‌شود.
کد خبر: ۸۵۷۰۸۰
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۲ - 23August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، حجت‌الاسلام «محمد چقامیرزایی» مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، از برگزاری جشن «امت احمد» در دو شهرستان جوانرود و کرمانشاه خبر داد و اظهار داشت: این برنامه با محوریت ولادت پیامبر اکرم (ص) و با هدف تقویت وحدت و برادری میان مردم شیعه و اهل سنت برگزار می‌شود.

کرمانشاه

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه افزود: جشن «امت احمد» در شهرستان جوانرود روز سه‌شنبه سوم شهریورماه، همزمان با ۱۲ ربیع‌الاول، از ساعت ۲۰:۳۰ آغاز می‌شود و تا حدود ساعت ۲۳:۳۰ ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به انتخاب جوانرود به عنوان یکی از میزبانان این جشن، گفت: با توجه به جایگاه شهرستان جوانرود و ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی آن، امسال برگزاری جشن در این شهرستان مورد توجه قرار گرفت و مسئولان شهرستان نیز استقبال مناسبی از این برنامه داشته‌اند.

حجت الاسلام چقامیرزایی ادامه داد: برنامه جوانرود با مشارکت جوانان و گروه‌های مردمی برگزار می‌شود و حدود ۱۵ تا ۱۶ غرفه پذیرایی و فرهنگی برای آن پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه تلاش شده است اجرای برنامه در فضایی عمومی و در دسترس مردم انجام شود، عنوان کرد: هدف این است که مردم بتوانند به صورت خانوادگی در این جشن حضور پیدا کنند و در فضایی شاد و صمیمی، میلاد پیامبر اکرم (ص) را گرامی بدارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با تأکید بر مردمی بودن جشن «امت احمد» گفت: تلاش کرده‌ایم جوانان شهرستان در اجرای صفر تا صد برنامه نقش داشته باشند و دستگاه‌های مسئول نیز وظیفه حمایت و پشتیبانی را بر عهده بگیرند.

حجت الاسلام چقامیرزایی افزود: یکی از اهداف مهم این برنامه، فراهم کردن زمینه حضور و مشارکت جوانان شیعه و اهل سنت در کنار یکدیگر است تا این همکاری به ارتباط و الفت بیشتر میان مردم منجر شود.

جشن کرمانشاه هشتم شهریور برگزار می‌شود

وی در ادامه به برگزاری جشن «امت احمد» در شهر کرمانشاه اشاره کرد و گفت: این برنامه روز یکشنبه هشتم شهریورماه، همزمان با ۱۷ ربیع‌الاول، در مسکن مهر دولت‌آباد برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام چقامیرزایی زمان آغاز این جشن را حدود ساعت ۱۵:۳۰ اعلام کرد و افزود: برنامه تا حدود ساعت ۲۲ ادامه خواهد داشت و حدود ۵۰ غرفه برای آن پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: بخش عمده غرفه‌های جشن به پذیرایی اختصاص دارد و در کنار آن، غرفه‌های فرهنگی نیز برپا خواهد شد تا برنامه علاوه بر ایجاد فضای شادی و نشاط، دارای محتوای فرهنگی نیز باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به استقبال مردم از جشن سال گذشته در مسکن مهر دولت‌آباد، اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۱۲ هزار نفر در این برنامه حضور داشتند و امسال نیز تلاش شده است شرایط برای حضور گسترده مردم فراهم شود.

وی تأکید کرد: جشن «امت احمد» صرفاً یک برنامه مناسبتی و چندساعته نیست، بلکه هدف اصلی آن ایجاد ارتباط و الفت میان مردم و تقویت وحدت در سطح عمومی جامعه است.

حجت الاسلام چقامیرزایی با بیان اینکه وحدت در نگاه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب یک راهبرد اساسی است، گفت: این جشن ها باید در میان عموم مردم نیز نمود پیدا کند.

وی افزود: انتخاب ولادت پیامبر اکرم (ص) برای برگزاری این جشن به همین دلیل انجام شده است؛ چرا که این مناسبت، نقطه اشتراک و موضوعی مورد احترام میان همه مسلمانان است و می‌تواند زمینه‌ای برای گردهمایی و همکاری بیشتر مردم باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه ادامه داد: در این برنامه تلاش شده است از ظرفیت جوانان اهل سنت نیز استفاده شود و برخی فعالیت‌ها و مواکب با مشارکت مشترک جوانان شیعه و اهل سنت انجام شود.

حجت الاسلام چقامیرزایی در پایان با اشاره به نقش رسانه‌ها در انعکاس این برنامه‌ها، بر ضرورت دقت در انتشار اخبار تأکید کرد و گفت: رسانه‌ها باید در کنار سرعت، صحت و وثاقت خبر را مورد توجه قرار دهند؛ چرا که انتشار اخبار نادرست می‌تواند موجب خدشه به اعتماد عمومی و ایجاد تشویش در جامعه شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار