بهره‌برداری از ۵۵ پروژه همزمان با هفته دولت در تربت جام

فرماندار تربت جام از بهره‌برداری از ۵۵ پروژه ۶۰۰ میلیارد تومانی در هفته دولت خبر داد.
کد خبر: ۸۵۷۲۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۵ - 24August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «محسن مه‌آبادی» فرماندار شهرستان تربت‌جام در نشست خبری اظهار داشت: هفته دولت فرصتی برای قدردانی از مردم بزرگی است که همواره در عرصه‌های مختلف دفاع از کشور و سازندگی حضور داشته‌اند و از نظام و خدمتگزاران خود حمایت کرده‌اند.

فرماندار تربت جام

وی با تأکید بر اهمیت وحدت در جهان اسلام افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و اخوت میان مسلمانان نیازمندیم و باید با انسجام و یکپارچگی در برابر دشمنان ایستادگی کنیم.

فرماندار تربت جام با اشاره به افتتاح ۵۵ پروژه با اعتباری به مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان در هفته دولت تصریح کرد: برنامه‌های این هفته به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده و محور اصلی برنامه‌ها، دیدار چهره‌به‌چهره وشنیدن مطالبات و پاسخگویی صادقانه به مردم و بهره برداری از پروژه‌های عمرانی است.

این مقام مسئول ادامه داد: پروژه‌های عمرانی قابل بهره‌برداری در هفته دولت در حوزه‌های مختلف از جمله پروژه‌های آموزش و پرورش، آب، راه، برق، بهزیستی، تعاون روستایی، جهاد کشاورزی، ورزش و جوانان، بهداشت و درمان، شهرداری سنگ‌فرش، آسفالت معابر شهری و روستایی، مخابرات و فنی و حرفه‌ای است.

مه‌آبادی بیان داشت: تکریم و تجلیل از شهدای والامقام دولت و جنگ تحمیلی و دیدار با خانواده شهدا، برپایی نمایشگاه، مسابقات ورزشی، اردو‌های جهادی، نشست‌های بصیرتی د عفاف و حجاب، محفل انس با قرآن، جشن وحدت، تجلیل از کارمندان نمونه، نشست علمای شیعه و اهل سنت. 

وی خاطرنشان کرد: بخشداران و رؤسای ادارات و نهاد‌ها در هفته دولت با حضور در مساجد شهر، محلات و روستاها، ضمن شرکت در اقامه نماز مغرب و عشا در کنار مردم، پای صحبت و مشکلات و مطالبات آنان بنشینند؛ چراکه خدمتگزاری به مردم یک وظیفه همیشگی است و نباید به هفته دولت محدود شود.

فرماندار تربت‌جام همچنین بر فضاسازی مناسب شهرستان در ایام هفته دولت و هفته وحدت تأکید کرد و بیان داشت: باید با معرفی الگو‌هایی همچون شهیدان رجایی، باهنر و شهید خدمت آیت‌الله رئیسی، فرهنگ ایثار و شهادت، ازخودگذشتگی و خدمت بسیجی در جامعه تقویت شود.

مه‌آبادی افزود: در حوزه آب و فاضلاب نیز چهار پروژه آبرسانی در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد و همچنین یک حلقه چاه جدید در روستای محمودآباد، برای تأمین آب به تربت جام منتقل شده که برای اجرای این پروژه ۴۴ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

وی ادامه داد: چهار مخزن آب در چهار روستای شهرستان تعویض خواهد شد و در دو روستای تربت جام نیز پنج کیلومتر از شبکه آبرسانی تعویض شده است که در این هفته به بهره برداری خواهد رسید.

فرماندار تربت جام در ادامه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه ارتباطات و مخابرات گفت: ۲۸ میلیارد تومان اعتبار در این حوزه اختصاص یافته و سایت‌های متعددی از نسل ۲ به نسل چهارم ارتقا یافته‌اند و همچنین یک سایت جدید ایرانسل در روستای حاجی‌آباد به بهره‌برداری خواهد رسید.

مه‌آبادی با اشاره به پروژه‌های حوزه برق شهرستان اظهار داشت: هزار و ۴۰۰ چراغ در شهرستان تعویض و به چراغ‌های LED تبدیل شده و در مجموع ۲۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های خدمات‌رسانی برق هزینه شده است.

فرماندار تربت جام افزود: همزمانی هفته دولت با هفته وحدت فرصت مناسبی برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی است که بخشی از این برنامه‌ها در مزار شیخ‌الاسلام احمد جامی برگزار خواهد شد و همچنین در ۱۷ ربیع‌الاول برنامه‌ای در مسجد امام جعفر صادق (ع) برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در طول هفته دولت و هفته وحدت، یادواره‌های شهدا نیز در روستا‌ها و شهر تربت جام برگزار خواهد شد و در نخستین روز هفته دولت، برنامه میثاق با شهدا و دیدار با ائمه جمعه شهرستان برگزار می‌شود.

مه‌آبادی، همچنین از برگزاری جشنواره موسیقی منطقه‌ای «ترنم وحدت» خبر داد و گفت: این جشنواره چهارم شهریورماه در تربت جام برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار