مدارس باید از کتاب‌محوری به فعالیت‌محوری تغییر رویکرد دهند

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: رویکرد مدارس باید از کتاب‌محوری فاصله گرفته و با تقویت فعالیت‌های عملی، فرهنگی و تربیتی، به سمت فعالیت‌محوری و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان حرکت کند.
کد خبر: ۸۵۷۳۰۲
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۲ - 24August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «سید اسماعیل اصغرزاده» معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان در حاشیه سی‌ونهمین اجلاس رؤسای ادارات آموزش و پرورش اظهار داشت: در این اجلاس بر توسعه و تقویت فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی تأکید شد و مقرر است معاونت‌های آموزشی و پرورشی و همچنین حوزه تألیف کتاب‌های درسی، رویکرد تازه‌ای نسبت به برنامه‌های درسی داشته باشند.

سید اسماعیل اصغرزاده

وی افزود: باتوجه به شرایط جدیدی که پس از جنگ برای ایران اسلامی به وجود آمده است، برنامه‌ریزی برای دوران پساجنگ با هدف توجه بیشتر به فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی در مدارس دنبال خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به ضرورت حرکت مدارس به سمت فعالیت‌محوری گفت: فعالیت‌های پیش‌بینی‌شده با هدف ارتقای مهارت‌های دانش‌آموزان طراحی شده‌اند و در این مسیر، برنامه‌های فرهنگی و تربیتی، به‌ویژه در زمینه هویت‌بخشی به دانش‌آموزان، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند.

اصغرزاده ادامه داد: هویت ملی و هویت دینی دانش‌آموزان از جمله محور‌هایی است که در برنامه‌های فرهنگی و تربیتی مدارس مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با تأکیدات وزیر آموزش و پرورش و رؤسای ادارات در مناطق مختلف، فعالیت‌های تربیتی به‌عنوان یکی از اولویت‌های برنامه‌های درسی در تمامی مدارس مورد توجه قرار گرفته و به مرحله اجرا برسد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها