همزمان با هفته دولت ۲۳۱ پروژه در استان کردستان افتتاح می‌شود

استاندار کردستان از افتتاح ۲۳۱ پروژه عمرانی، اقتصادی و خدماتی با اعتباری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در هفته دولت خبر داد و گفت: روند اجرای پروژه‌های بزرگ استان پس از سفر رئیس‌جمهور شتاب گرفته و خبر‌های خوبی در حوزه توسعه و سرمایه‌گذاری در راه است.
کد خبر: ۸۵۷۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۲ - 24August 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «آرش زره‌تن لهونی» استاندار کردستان، در دیدار «حسین افشین» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با نماینده ولی‌فقیه در استان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دولت، شهیدان رجایی و باهنر و شهدای جنگ‌های اخیر، هفته دولت را به مردم و خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی تبریک گفت.
 
همزمان با هفته دولت ۲۳۱ پروژه در استان کردستان افتتاح می‌شود
 
وی با خیرمقدم به معاون علمی رئیس‌جمهور و هیئت همراه، اظهار داشت: حضور دکتر افشین در کردستان به نمایندگی از هیئت دولت در هفته دولت، نشان‌دهنده توجه دولت چهاردهم به ظرفیت‌ها و مسائل این استان است.
 
استاندار کردستان با اشاره به برنامه‌های نخستین روز هفته دولت، افزود: مطابق سنت سال‌های گذشته، برنامه‌های این هفته با ادای احترام به مقام شامخ شهدا آغاز شد و پس از آن نیز نخستین دیدار رسمی با نماینده ولی‌فقیه در استان انجام گرفت که مورد تأکید معاون رئیس‌جمهور نیز بود.
 
لهونی در ادامه از حمایت‌ها و همراهی‌های نماینده ولی‌فقیه در استان با مجموعه مدیریتی و دولت قدردانی کرد و گفت: در طول یک سال گذشته، این همراهی‌ها نقش مهمی در پیشبرد امور و حفظ همدلی و انسجام در استان داشته است.
 
وی همچنین با قدردانی از تلاش‌های رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت، تصریح کرد: دولت چهاردهم با وجود شرایط دشوار و چالش‌های متعدد، حمایت‌های مؤثری از پروژه‌های توسعه‌ای استان داشته و بسیاری از طرح‌های مهم کردستان پس از سفر رئیس‌جمهور با سرعت بیشتری در مسیر اجرا قرار گرفته‌اند.
 
استاندار کردستان با تشریح برنامه‌های هفته دولت در استان، از افتتاح ۲۳۱ پروژه در بخش‌های مختلف خبر داد و اظهار داشت: مجموع اعتبار پروژه‌های قابل بهره‌برداری در هفته دولت امسال به ۶ هزار و ۹۳ میلیارد تومان می‌رسد که در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدماتی، اقتصادی و زیرساختی به بهره‌برداری خواهند رسید.
 
وی افزود: علاوه بر این، عملیات اجرایی یک پروژه بزرگ اقتصادی، تجاری و خدماتی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اعتباری حدود یک هزار میلیارد تومان نیز همزمان با هفته دولت آغاز خواهد شد.
 
لهونی همچنین از آغاز اجرای دو سایت نهضت ملی مسکن در شهرستان‌های سنندج و دیواندره خبر داد و گفت: برای آماده‌سازی این دو سایت تاکنون ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است و همزمان با هفته دولت، صدور پروانه‌ها و عملیات اجرایی ساخت واحد‌های مسکونی در این پروژه‌ها آغاز می‌شود.
 
استاندار کردستان در پایان ابراز امیدواری کرد با تداوم حمایت‌های دولت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان، روند توسعه و اجرای پروژه‌های زیرساختی و اقتصادی در کردستان با شتاب بیشتری ادامه یابد و زمینه ارتقای شاخص‌های توسعه در استان فراهم شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار