وحدت، چشم طمع دشمنان به امت اسلامی را کور می‌کند

امام جمعه اهل سنت بندرعباس با تأکید بر اینکه تفرقه میان مسلمانان خواست و برنامه دشمنان است، گفت: اگر جهان اسلام متحد و یکپارچه باشد، هیچ قدرت مستکبری جرأت تعرض و حتی چپ نگاه کردن به امت اسلامی را نخواهد داشت.
کد خبر: ۸۵۷۵۹۱
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۲:۴۲ - 25August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از هرمزگان،«شیخ یوسف جمالی» امام جمعه اهل سنت بندرعباس امشب با گرامیداشت هفته وحدت، از اهتمام نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان برای تقویت همدلی و وحدت صمیمانه قدردانی کرد.

وحدت، چشم طمع دشمنان به امت اسلامی را کور می‌کند

وی با اشاره به جایگاه پیامبر اکرم (ص) اظهار داشت: رسول خدا (ص) معنای عالم است و ذکر آن حضرت در کنار ذکر خداوند، برای همیشه جاویدان خواهد ماند.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس با اشاره به اهمیت وحدت در جامعه اسلامی افزود: در هفته وحدت از رهبر شهید نیز یاد می‌کنیم که منادی عملی وحدت بودند و در قضایای مختلف برای همدلی مردم پیشرو بودند و در این مسیر هزینه دادند.

شیخ یوسف جمالی با اشاره به شرایط کشور در دوران جنگ گفت: کشور ما در جنگ هزینه‌های زیادی متحمل شد، اما در همان شرایط دشوار، جلوه‌ای ارزشمند از وحدت و همدلی ملت ایران به نمایش درآمد.

وی ادامه داد: اگر چنین وحدتی در سراسر جهان اسلام وجود داشت، دیگر هیچ کشور مستکبری جرأت چپ نگاه کردن به امت اسلامی را نداشت.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس تفرقه میان مسلمانان را در راستای اهداف دشمنان دانست و تصریح کرد: دشمنان خود متحد و متراکم هستند، اما مسلمانان را متفرق کرده‌اند تا بتوانند به امت اسلامی زور بگویند.

وی افزود: کشور‌های اسلامی را تکه‌تکه و کوچک کردند و هر کدام را به سمتی بردند تا قدرت و انسجام امت اسلامی کاهش یابد.

شیخ یوسف جمالی در پایان تأکید کرد: رضایت خداوند و رسول خدا (ص) از مسیر اتحاد و همدلی ما می‌گذرد و اگر مسلمانان متحد باشند، چشم طمع دشمنان به امت اسلامی کور خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار