رانندگان در مواجهه با تخلفات دیگران از واکنش‌های هیجانی خودداری کنند

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان در مواجهه با تخلفات دیگران، از واکنش‌های هیجانی و رفتارهای پرخطر خودداری کنند و اجازه دهند رسیدگی به تخلفات از مسیر قانونی انجام شود.
کد خبر: ۸۵۷۶۱۰
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۵ - 25August 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سرهنگ «فیروز کشیر» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت ترافیک معابر و بزرگراه‌های شهر تهران اظهار داشت: ترافیک در مسیر شرق به غرب بزرگراه‌های شهید بابایی از بلوار هنگام تا پل امام علی (ع)، صدر از شهید صیادشیرازی تا مدرس، زین الدین از شمیران نو تا شهید صیاد شیرازی و بزرگراه شهید سلیمانی از امام علی (ع) تا پل سید خندان نسبتا پرحجم و سنگین است.

پلیس

وی افزود: در مسیر غرب به شرق بزرگراه لشگری از تهرانسر تا فرودگاه مهرآباد، آبشناسان از سردار جنگل تا اشرفی اصفهانی، حکیم از شقایق تا پل شیخ فضل الله نوری و بزرگراه شهید همت از شهید باکری تا خیابان گاندی شاهد بار ترافیک نسبتا پر حجم و سنگینی هستیم.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بار ترافیک در مسیر جنوب به شمال بزرگراه نواب صفوی از ۹دی تا تونل توحید، بزرگراه شیخ فضل‌الله نوری از پل جناح تا پل جلال آل احمد و بزرگراه بسیج بالاتر ازسه راه افسریه تا قصر فیروزه نیز نسبتا پرحجم و سنگین است.

سرهنگ کشیر توصیه کرد: رانندگان در مواجهه با تخلفات دیگران، از واکنش‌های هیجانی و رفتار‌های پرخطر خودداری کنند و اجازه دهند رسیدگی به تخلفات از مسیر قانونی انجام شود. در مسیر‌های شلوغ شهری، حق تقدم را با دقت بیشتری رعایت کنید و برای عبور چند ثانیه زودتر، تصمیمی نگیرید که جان خود، سرنشینان یا دیگر کاربران ترافیکی را در معرض خطر قرار دهد. اگر شرایط ترافیکی باعث کاهش سرعت حرکت شد، صبوری و حفظ فاصله مناسب میان خودرو‌ها بهترین راه برای جلوگیری از ترمز‌های ناگهانی است.

انتهای پیام/ 261

برچسب ها: فراجا ، پلیس ، راننده
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار