بهره‌برداری از پل شهید تختی نژاد بندرعباس با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان

همزمان با نخستین روز هفته دولت، تقاطع غیرهم‌سطح شهید خلیل تختی‌نژاد موسوم به پل مهرگان، با حضور استاندار، نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و جمعی از مسئولان استانی و شهری به بهره‌برداری رسید.
کد خبر: ۸۵۷۸۲۳
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۹ - 25August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از هرمزگان، همزمان با نخستین روز هفته دولت، تقاطع غیرهم‌سطح شهید «خلیل تختی‌نژاد» موسوم به پل مهرگان، طی مراسمی با حضور «محمد آشوری تازیانی» استاندار هرمزگان، آیت‌الله «محمد عبادی‌زاده» نماینده ولی‌فقیه در استان، شیخ «یوسف جمالی» امام‌جمعه اهل‌سنت بندرعباس، نمایندگان مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس به بهره‌برداری رسید.

شهردار بندرعباس

مهدی نوبانی، شهردار بندرعباس، در این مراسم ضمن تبریک هفته دولت و هفته وحدت اظهار کرد: این پروژه با هدف کاهش بار ترافیکی در محدوده رسالت شمالی، شهرک سجادیه و بلوار شهید رجایی اجرا شده است.

وی افزود: بهره‌برداری از این تقاطع می‌تواند نقش مؤثری در روان‌سازی تردد و کاهش گره‌های ترافیکی این محدوده داشته باشد و امیدواریم اجرای آن برای مردم شریف بندرعباس مبارک باشد.

شهردار بندرعباس با اشاره به ملاحظات زیست‌محیطی و منظر شهری در اجرای این پروژه گفت: تلاش شده است از درختان بومی و فضای سبز متناسب با شرایط محیطی استفاده شود تا این طرح، علاوه بر کارکرد ترافیکی، به بهبود سیمای شهری نیز کمک کند.

برای اجرای تقاطع غیرهم‌سطح شهید خلیل تختی‌نژاد، ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. این پل ۵۱ متر طول و ۱۳ متر عرض دارد و در ساخت آن ۵۱۰ مترمکعب بتن‌ریزی انجام شده است.

همچنین در چارچوب اجرای این پروژه، چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع معبر احداث، سه هزار و ۵۰۰ متر کانال دفع آب‌های سطحی ایجاد، ۶۰ هزار مترمربع آسفالت‌ریزی و ۱۴ کیلومتر جدول‌گذاری انجام شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار