پیادهروی شبانه پیشکسوتان و رزمندگان قزوین به سمت موزه دفاع مقدس قزوین
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قزوین، در فضایی سرشار از معنویت و عطر ایثار، گردان پیشکسوتان و رزمندگان سپاه استان قزوین، امشب (سه شنبه) با حضور سرهنگ پاسدار محمد امیریمقدم مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، پیادهروی شبانهای ۶ کیلومتری از مقابل تالار شهر قزوین تا تپه نورالشهدا واقع در موزه دفاع مقدس و مقاومت استان برگزار کردند.

این حرکت معنوی که با حضور پرشور پیشکسوتان، رزمندگان و خانوادههای معظم شهدا همراه بود، با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تجدید میثاق با آرمانهای شهدا صورت گرفت.

شرکتکنندگان در این پیادهروی شبانه، با حضور در جوار مزار مطهر شهدای گمنام فدک، به زیارت و قرائت فاتحه پرداختند و سپس در سالن موزه دفاع مقدس و مقاومت استان، گردهم آمدند.

در این مراسم، فرماندهان پیشکسوت دوران دفاع مقدس به روایتگری خاطرات حماسی از روزهای جنگ تحمیلی پرداختند و حجتالاسلام والمسلمین سید مرتضی حسینی نیز با سخنرانی خود، بر ضرورت تداوم راه شهدا، تبیین ارزشهای دفاع مقدس برای نسل جوان و حفظ روحیه جهادی در جامعه تأکید کرد.

سرهنگ امیری مقدم نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: پیادهروی شبانه پیشکسوتان و رزمندگان در جوار شهدای گمنام، نشاندهنده عمق ارادت این عزیزان به آرمانهای انقلاب و شهداست و این حرکت ارزشمند، باید بهعنوان یک سنت حسنه در استان تداوم یابد.

در پایان این برنامه، ضیافت شام و پذیرایی از حاضرین برگزار شد و حاضران با فضای معنوی موزه دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، که یادآور رشادتهای رزمندگان اسلام است، بیش از پیش آشنا شدند.
انتهای پیام/
