امیر الهامی: آغاز خدمات‌دهی بیمارستان «ایران‌بان» به مردم/ ارتش در حوزه درمانی هم به مردم خدمت می‌کند

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار مأموریت‌های رزمی و دفاعی خود در خط مقدم، در حوزه بهداشت و درمان نیز با یک طرح تحولی حساب‌شده، به مردم شریف ایران خدمت می‌کند.
کد خبر: ۸۵۷۹۶۲
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۸ - 26August 2026

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر  «علیرضا الهامی» فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا (ص) و فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم تجلیل از پزشکان بیمارستان ایران‌بان (بیمارستان تخصصی و اختصاصی نیروی پدافند هوایی ارتش) که صبح امروز (چهارشنبه) برگزار شد، با اشاره به سیر پیگیری‌های صورت‌گرفته برای راه‌اندازی این بیمارستان، از زحمات دکتر سلیمیان و دکتر اسماعیلی، یاد کرد و اظهار داشت: این بیمارستان با نگاه عمیق، راهبردی و سیستمی فرمانده محترم ارتش، امیر جهانشاهی و همکاران‌شان در معاونت بهداشت و درمان ستاد نیروی زمینی که همکاری سازنده و مؤثری در این مسیر داشتند، راه‌اندازی شد.

امیر سرتیپ الهامی

امیر الهامی همچنین از حمایت‌های اثرگذار ستاد ارتش و به‌ویژه دستور مؤکد سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش، برای انجام این تحول ساختاری قدردانی کرد و افزود: آنچه امروز صورت گرفته، انتقال بخشی از مسئولیت سنگین نیروی زمینی قهرمان به همرزمان در نیروی پدافند هوایی ارتش است؛ اقدامی که بدون کاهش توانمندی‌های نیروی زمینی، به تقویت ظرفیت درمانی کشور انجامید.

وی تصریح کرد: امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار مأموریت‌های رزمی و دفاعی خود در خط مقدم، در حوزه بهداشت و درمان نیز با یک طرح تحولی حساب‌شده، کارشناسی و خبره، به مردم شریف ایران خدمت می‌کند.

امیر الهامی در پایان از مشورت‌های سازنده امیر دکتر خراسانی، همراهی و نگاه کلان دکتر مصدق‌خواه و همکاری ستاد ارتش قدردانی و ابراز امیدواری کرد که بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی «ایران‌بان» از امروز به‌طور رسمی در خدمت مردم بزرگ و شریف ایران باشد.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار