گروهی ساردو: آزادگان با صبر و استقامت، عزت و سربلندی را برای کشور به ارمغان آوردند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان، سه‌شنبه‌شب (۳ شهریورماه ۱۴۰۵) در سفر به شهرستان کوهبنان و در جمع صمیمی آزادگان این شهرستان، بر جایگاه رفیع ایثارگران به‌عنوان سرمایه‌های بی‌بدیل نظام مقدس جمهوری اسلامی تأکید کرد.
کد خبر: ۸۵۸۰۱۸
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۸ - 26August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان،«احمد گروهی ساردو»، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان با گرامیداشت ۲۶ مرداد، سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، اظهار داشت: آزادگان سرافراز با صبر و استقامت در دوران اسارت، پاسداران حقیقی آرمان‌های انقلاب و اسلام بودند که با گذشتن از بهترین سال‌های جوانی خود، عزت و سربلندی را برای ایران اسلامی به ارمغان آوردند.

کرمان

وی با اشاره به تقارن این نشست با هفته دولت افزود: خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و جامعه ایثارگری رسالت اصلی بنیاد است و وظیفه داریم با تأسی از مکتب شهدای دولت، شهیدان رجایی و باهنر، با وجود تمامی چالش‌های اقتصادی، تمام توان خود را برای گره‌گشایی از مشکلات این عزیزان به کار بگیریم.

فرهنگ مقاومت و ضرورت انتقال آن به نسل جوان

گروهی ساردو با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده اما در برابر دشمنان با اقتدار ایستاده است، تصریح کرد: فرهنگ مقاومتی که امروز به یک الگوی جهانی تبدیل شده، حاصل ایثار رزمندگان، جانبازان و آزادگانی است که در دوران دفاع مقدس با نثار خون و جوانی خود، استقلال و تمامیت ارضی کشور را حفظ کردند؛ از این‌رو ترویج این فرهنگ در میان نسل جوان یک ضرورت حیاتی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموعه بنیاد شهید استان، تمامی برنامه‌ریزی‌ها بر ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت متمرکز است و امیدواریم با هم‌افزایی مسئولان، زمینه رفاه و آسایش خانواده‌های شهدا و ایثارگران بیش از پیش فراهم شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار