وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد یاسوج شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به‌منظور بررسی وضعیت جامعه کار و تولید، مسائل رفاهی استان کهگیلویه و بویراحمد و افتتاح چند طرح تولیدی و مراکز رفاهی و ورزشی کارگران، در هفته دولت وارد یاسوج شد.
کد خبر: ۸۵۸۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۹ - 26August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امروز (چهارشنبه) به‌منظور بررسی وضعیت جامعه کار و تولید، مسائل رفاهی استان کهگیلویه و بویراحمد و افتتاح چند طرح تولیدی و مراکز رفاهی و ورزشی کارگران، در هفته دولت وارد یاسوج شد.

وزیر کار و رفاه اجتماعی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جریان این سفر دو روزه، با حضور در شهر‌های یاسوج، سی‌سخت، دهدشت و دیگر مناطق استان، ضمن بازدید از طرح‌های تولیدی و مراکز خدماتی و رفاهی، وضعیت جامعه کار و تولید و مسائل مرتبط با حوزه‌های اشتغال، تعاون و رفاه اجتماعی را از نزدیک بررسی خواهد کرد.

افتتاح دو مجموعه رفاهی و ورزشی کارگران، یک کارخانه خمیرکاغذ و چند بازارچه محلی صنایع‌دستی، بازدید از یک تعاونی، دیدار و گفت‌و‌گو با مسئولان استانی و شهرستانی از دیگر برنامه‌های سفر میدری به کهگیلویه و بویراحمد در هفته دولت است.

وزیر کار و رفاه اجتماعی

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار