حماس: شهرک‌سازی صهیونیست‌ها محکوم به شکست است

جنبش حماس طرح توسعه شهرک‌های صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم و بر شکست آن تأکید کرد.
کد خبر: ۸۵۸۱۲۵
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۸ - 26August 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در بیانیه‌ای اعلام کرد که تصویب مناطق نفوذ جدید برای شهرک‌های صهیونیستی در کرانه باختری، ادامه سیاست شهرک‌سازی فاشیستی رژیم اشغالگر با هدف بلعیدن و سرقت اراضی بیشتر فلسطینیان و تحمیل واقعیت الحاق و کوچ اجباری با زور است.

جنبش حماس

جنبش حماس نسبت به تشدید مصادره اراضی و تخلیه روزانه مناطق جدیدی از کرانه باختری، سلب امکانات و مؤلفه‌های زندگی از آنها، قطع ارتباط جغرافیایی میان مناطق و تبدیل آنها به تجمعات منزوی هشدار داد و تأکید کرد که تمامی این طرح‌های شهرک‌سازی هیچ‌گونه حق یا حاکمیتی برای رژیم اشغالگر بر سرزمین فلسطین ایجاد نخواهد کرد و امنیت و ثباتی نیز برای آن به همراه نخواهد داشت.

این جنبش افزود: طرح‌های الحاق و کوچ اجباری در برابر ایستادگی ملت فلسطین، پایبندی آنان به سرزمین‌شان و پاسداشت حقوقشان، راه به جایی نخواهد برد؛ چراکه ملتی که دهه‌ها اشغال و تجاوز را تاب آورده، هرگز از سرزمین خویش دست نمی‌کشد و جنایت‌ها و سرکوب رژیم صهیونیستی نیز نمی‌تواند آنان را ریشه‌کن کند یا عزمشان را در هم بشکند.

حماس از جامعه بین‌المللی خواست که مسئولیت‌های خود را بر عهده گرفته و به محکومیت لفظی گسترش وحشیانه شهرک‌سازی اکتفا نکند، بلکه برای محاکمه رژیم اشغالگر، توقف پروژه‌های شهرک‌سازی و ملزم کردن آن به رعایت قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی اقدام کند.

این جنبش همچنین از فلسطینیان ساکن کرانه باختری خواست که همه اشکال مقاومت را تقویت کرده و شیوه‌های تازه‌ای برای مقابله با گسترش شهرک‌سازی به کار گیرند. حماس تأکید کرد که حراست از سرزمین، رسالتی همگانی و چنگ زدن به آن، نخستین سپر دفاعی از حقوق ملت فلسطین و آینده آرمان ملی آن است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار